-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 20

„Redirected“ filmo garso takelis jau internete

Populiariausias visų laikų filmas Lietuvoje „Redirected“ gerbėjams pateikia dar vieną staigmeną – nuo šiol internete bus galima įsigyti lietuvių grupės „The Bus“ narių Domo Strupinsko ir Pauliaus Kilbausko kurtą filmo garso takelį.
Vinnie Jonesas
Vinnie Jonesas / Pauliaus Makausko nuotr.

Po lietuviškos premjeros šių metų sausį filmo komanda sulaukė daug klausimų apie garso takelį ir pagyrų jo kūrėjams, todėl galiausiai į virtualų muzikos albumą sugulė 24 iš 53 specialiai „Redirected / Už Lietuvą!“ filmui sukurtų muzikinių segmentų – dainų, muzikinių intarpų, foninės muzikos.

„Esame pratę, kad muzika žadina vaizduotę, bet kurdami muziką kine išmokome, kad pirmiausia ji turi derėti su vaizdu ir jį papildyti. Intensyvūs „Redirected / Už Lietuvą!“ vaizdai  mums buvo geriausias įkvėpimo šaltinis, taigi dabar atiduodame duoklę filmo gerbėjams, ne tik pastebėjusiems vaizdą, bet ir išgirdusiems filmo muziką“, – sako vienas iš projekto „The Bus“ narių P.Kilbauskas.

Grupės „The Bus“ muzikantų teigimu, daugiau nei pusę metų kurdami pusšimtį skirtingų muzikinių kūrinių jie galėjo laisvai eksperimentuoti su skirtingais muzikos stiliais, ieškodami geriausio „Redirected / Už Lietuvą!“ skambesio.

„Muziką komedijos žanro filmui kūrėme pirmą kartą, todėl persilaužimas buvo nelengvas, bet tolimesnis kūrybos procesas labai džiugino. Didžiausias įkvėpimas aplankydavo kuriant muzikos takelius veiksmo, gaudynių ir komiškų dialogų scenoms“, – sako grupės „The Bus“ narys D.Strupinskas.

Grupė „The Bus“, kurią sudaro Domas Strupinskas ir Paulius Kilbauskas, jau yra sukūrę ne vieną sėkmingą muzikinį projektą: „Empti“, „Dublicate“, „MIR project“, „Bango Collective“, „No Dog Barking“, „Overtone“, „Dykumos“, „Snapsounds“ ir kt. Šiuo metu muzikinis duetas aktyviai užsiima filmų ir žaidimų garso takelių kūrimu, tačiau neatsisako ir kitų įdomių muzikinių iššūkių.  

Lapkričio 7 d. „Redirected / Pasaulinė versija“ pristatyta užsienio kino teatruose ir bus parodyta keliasdešimtyje šalių Europoje, Amerikoje ir Azijoje. Atnaujinta sėkmingiausio lietuviško filmo versija rodoma ir Lietuvos kino teatruose.

„Redirected“ sukūrė prodiuserių kompanija „Kino kultas“. E.Vėlyvio juodoji veiksmo komedija surinko 4, 887 mln. litų pajamų ir tapo pelningiausiu visų laikų Lietuvos filmu. Žiūrimiausią kino juostą Lietuvoje pamatė daugiau nei 307 tūkst. žiūrovų.

Grupės „The Bus“ kurtas „Redirected  / Už Lietuvą!“ garso takelis:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius