-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 01

Rokenrolas atgimė?

Penktadienį vasario 25 d. Vilniuje menų fabrike Loftas griaudėjo naujas muzikinis projektas „Rock‘n‘roll Orchestra“. Orkestro dirigentas ir vokalistas Karolis Ramoška scenoje liejo prakaitą kiek daugiau nei pusantros valandos. Gausiai susirinkusius žiūrovus džiugino ritmiškas ir permainingas pasirodymas pagardintas mažomis miniatiūromis ir netikėtais erdvinio garso efektais.
V.Dovydaitis
V.Dovydaitis / nuotrauka Lino Jankausko
Temos: 1 Muzika

„Projektas pavyko. Žiūrovai nenorėjo paleisti grupės nuo scenos, reikalavo kartoti, dovanojo gėles, į sceną skriejo netgi merginų liemenėlės. Buvo tikrai karšta“ – pasakojo projekto „Rock‘n‘roll Orchestra“ vadovė Indrė Augustaitytė.

Projekto reklama skelbė „Be pūsto sijonėlio ar kliošinių kelnių rizikuoji likti nesuprastas“. Daugelis žiūrovų į Loftą atvyko specialiai apsirengę temą atspindinčiais kostiumais ar bent ryškiomis detalėmis, tuo sukurdami nepaprastai linksmą ir įkvepiančią nuotaiką. „Smagu, kai žmonės parodo, kad moka linksmintis ir persikūnyti. Kad galime atsukti laikrodžius atgal ir suimituoti praėjusį laiką, tą džiaugsmingą laisvės erą. Viskas tampa kaip spektaklis, o visi esantys salėje yra jo dalyviai ir kūrėjai“ – džiaugėsi projekto vykdantysis prodiuseris Dmitrijus.

Vakarėlis baigėsi tik paryčiais. Iškart po gyvo projekto pristatymo prie muzikinio vairo interpretuodamas rokenrolą stojo Lofto vadas Viktoras Diawara , o siautulingą nuotaiką perėmė ir pratęsė Simona iš Zip fm. Žiūrovai skirstėsi lėtai, klausinėjo kada vėl galės išgirsti rokenrolą.

Projektą pristatė ir į dienos šviesą atvedė nauja meno projektų agentūra „ARTikarai“. Jos kūrybos vadovas Mykolas Vildžiūnas patikino, kad projektas dar bus rodomas ne tik Vilniuje, bet ir kituose Lietuvos miestuose: „Rokenrolui šiemet sukanka šešiasdešimt metų. Su „Rock‘n‘roll Orchestra“ jubiliejų žadame švęsti visus metus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius