Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 13

„Roko naktys 2016“ gerbėjus į vasaros festivalį vilioja intriguojančiu plakatu

Juodąjį penktadienį festivalis „Roko naktys 2016“ simboliškai spaudžia dešinę savo prisiekusiems gerbėjams. Išvakarėse su brazilų metalo monstrais „Sepultura“ sudrebinę Vilniaus „Siemens“ areną, šįkart organizatoriai kviečia ruoštis į festivalį Zarasuose.
„Roko naktys 2016“
„Roko naktys 2016“

Tie, kas vakar matė arenoje į sceną skriejančią liemenėlę, sutiks, kad tokie koncertai tikrai išlaisvina. Ir veikiausiai kaltas čia net ne demoniškai įtaigus „Sepultura“ vokalistas Derrickas Greenas, link kurio tas išsuktas drabužėlis ir skriejo. Kaltas viduje sėdintis kipšas, kuris kantriai laukia savo progos pasilinksminti.

Rugpjūčio 5-6 dienomis tokia proga bus: Zaraso ežero saloje įvyks festivalis „Roko naktys 2016“, kasmet suburiantis tūkstančius roko ir kitų subkultūrų gerbėjų. „Mes turime savo prisiekusią auditoriją, kuri suvažiuoja į Zarasus, išsinėrusi iš biuro uniformų. Vyrai dar pakeliui atsikrato visokių „privalau“, atsibučiuoja su žmonomis, o gal kaip tik – atvyksta su jomis, kad moterys irgi atsipalaiduotų. Visiems gera pabūti ten, kur skamba būtent ta muzika, dėl kurios ir važiuoja į tokį festivalį. Ir nereikia laukti patinkančios grupės, nes patinka visos!“ – sako „Roko naktų“ organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

Šiandien – penktadienį, tryliktą – startuoja išankstiniai „Roko naktų“ bilietai, jiems taikoma dešimties procentų nuolaida su kodu, kuris vakar gerbėjams buvo pakuždėtas per „Sepultura“ koncertą arba atsiųstas su naujienlaiškiu. Oficialiai bilietai prekyboje pasirodys lapkričio 16 d., pirmadienį. Bilietus platina „Tiketa“.

Festivalis, kurio praėjusių metų šūkis „Peace Kiss @ Roko naktys“ sulaukė etikos sargų dėmesio, šiemet išlaiko tradiciją ir pristato naujuosius plakatus, kuriais rokeriai kviečiami auginti (plaukus, barzdas ar teisingą jaunąją kartą) ir dauginti (savo gretas).

TAIP PAT SKAITYKITE: Legendinės brazilų grupės „Sepultura“ koncertas Vilniuje – lyg juodosios mišios metalistams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius