Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 01

Rudenį Vilniuje koncertuos vienas žymiausių šių laikų roko muzikantų Lenny Kravitzas

Daugkartinis prestižinės „Grammy“ statulėlės laimėtojas Lenny Kravitzas į pasaulio arenas sugrįš su jubiliejiniu dešimtuoju koncertiniu turu „Strut“, skirtu rudens pradžioje pasirodysiančiam to paties pavadinimo albumui pristatyti. Į naujausių gastrolių tvarkaraštį amerikiečių žvaigždė įtraukė ir Lietuvą. Lenny Kravitzas Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuos spalio 30 d.
Lenny Kravitzas
Lenny Kravitzas / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

„Šis koncertas Lenny Kravitzo gerbėjus Lietuvoje turėtų priversti džiūgauti. Lietuviai bus vieni pirmųjų, kurie išgirs ir pamatys naujausią žvaigždės koncertinę programą. Kadangi tai bus vienas pirmųjų koncertų, į jį bus nukreiptos daugelio atlikėjo pasaulio gerbėjų ir, be abejo, muzikos kritikų, žiniasklaidos akys, todėl Lenny Kravitzas ir jo komanda dės visas pastangas, kad koncertas „Siemens“ arenoje būtų tarp geriausių“, – įsitikinęs koncertą Lietuvoje organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

„SEVEN Live“ nuotr./Lenny Kravitzas
„SEVEN Live“ nuotr./Lenny Kravitzas

Koncertinį turą žvaigždė pradės spalio 22 d. koncertu Maskvoje. Pirmoje pasaulinių gastrolių dalyje Lenny Kravitzas numatė surengti 40 koncertų Europos miestuose ir dar keletą jų Rusijoje.

Į gastroles hito „Fly Away“ atlikėjas išsiruoš praėjus vos mėnesiui po itin laukiamo naujojo albumo pasirodymo, apie kurį pastaruoju metu vis garsiau ir daugiau kalbama. Vos prieš savaitę Lenny Kravitzas melomanams pristatė pirmąjį albumo singlą „The Chamber“.

„Šis albumas grąžino mane ten, kur gimė mano milžiniška meilė muzikai. Albumas man priminė jausmus, kuriuos jaučiau mokydamasis mokykloje. Tai roko ir rokenrolo albumas: išgrynintas, turintis sielą ir tiesiog savaime „sulipęs“ į nedalomą visumą“, – apie naująjį savo darbą sako Lenny Kravitzas.

VIDEO: Lenny Kravitz - The Chamber (Lyric Video)

Per daugiau nei du dešimtmečius trunkančią muzikinę karjerą Lenny Kravitzas pardavė beveik 40 mln. įrašų. Jo trofėjų lentynoje puikuojasi aibė prestižinių apdovanojimų, tarp kurių keturios „Grammy“ statulėlės, pelnytos už geriausią roko atlikėjo dainą.

Lenny Kravitzas garsėja ne tik savo, kaip vokalisto, talentu. Ne prasčiau vertinami ir jo dainų autoriaus, kompozitoriaus, įrašų prodiuserio, aktoriaus ir instrumentalisto gebėjimai. Įrašinėdamas kūrinius jis pats dažnai groja visomis gitaromis, mušamaisiais, sintezatoriumi ar perkusija.

VIDEO: Lenny Kravitz - Fly Away

Sulaukęs vos trejų, jis pradėjo groti lėkštėmis ir puodais, o būdamas penkerių jau norėjo būti muzikantu. Šis noras ir aistra muzikai nedingo iki šiol. Kadangi Lenny augo klausydamasis muzikos, kurios klausėsi jo tėvai (R&B, džiazo, klasikos, operos, gospel chorų ir bliuzo), jo kūryboje ypač jaučiama 60-ųjų ir 70-ųjų metų muzikos dvasia.

Bilietus į Lenny Kravitzo koncertą sostinės „Siemens“ arenoje platina „Tiketa“. Išankstinė bilietų prekyba „Tiekta“ klubo nariams prasidės liepos 1 d. 10 val. Viešoji prekyba startuos liepos 2 d. 10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius