-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 16

Rusų estrados primadona Ala Pugačiova nustebino jaunatviška šukuosena (atnaujinta 19.13 val., nuotraukos)

Antradienį po pietų limuzinu tiesiai iš Rygos rusų estrados primadonna Ala Pugačiova atvyko į Vilniaus „Pramogų areną“, kurioje šįvakar įvyks vienintelis Lietuvoje atlikėjos atsisveikinimo turo koncertas.
Ala Pugačiova prieš koncertą atrodė susikaupusi ir su žurnalistais nebendravo.
Ala Pugačiova / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmiausia prie „Pramogų arenos“ sustojo autobusas su muzikantais, netrukus pasirodė ir atlikėjos automobilis. Limuziną lietuviškais numeriais lydėjo apsaugos automobilis su švyturėliais. A.Pugačiova išlipusi iš automobilio nerodė jokių emocijų, nekreipė dėmesio į susirinkusius žiniasklaidos atstovus. Jos veido nedengė garsenybėms įprasti akiniai nuo saulės. Nors A.Pugačiovos galvą puošė žaisminga šukuosena, 60-ies primadona ėjo sunkiai, ją prilaikė pagalbininkas.

Pasak organizatorių, kitose Baltijos šalyse A.Pugačiovos koncertai prasidėjo laiku, tad, manoma, kad ir Vilniuje koncertas nevėluos – prasidės vos šiek tiek po 19 val. Iš karto po koncerto A.Pugačiova ketino važiuoti į viešbutį, ilsėtis. Vasario 17 d., apie vidurdienį, dainininkė išvyks į Minską.

Papildyta 19.13 val. A.Pugačiovos koncertas antradienio vakarą sujaukė Viršuliškių rajono Vilniuje gyvenimą. Apie 19 val. visiškai užsikimšo Viršuliškių ir Ąžuolyno gatvės – jose įstrigo ne tik savais automobiliais į koncertą nusprendę atvykti žiūrovai, bet iš šiomis gatvėmis savo namus nusprendę pasiekti niekuo dėti vilniečiai. Spūstys iš dalies sutrikdė eismą ir Ozo gatvėje bei Laisvės prospekte.

Kai kurie koncerto žiūrovai, pamatę, kad jiems taip ir nepavyks privažiuoti arčiau arenos, ėmė palikinėti savo automobilius atokesnėse aikštelėse ir iki arenos apsnigtais šaligatviais kulniuoti puskilometrį ar daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius