Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 02

Sasha Song pristatė naujausias dainas iš būsimo albumo (nuotraukos)

Vėlyvą šeštadienio vakarą Vilniaus muzikos klube „House of music“ dainininkas Dima Šavrovas-Sasha Song koncerte atliko pukiai pažįstamus kūrinius bei kelias dar iki tol negirdėtas dainas.
Sasha Song koncerto akimirka
Sasha Song koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Sasha Song

Valanda vėliau nukeltas koncertas vėlavo dar pusvalandžiu, tačiau publika dėl to pretenzijų nereiškė ir atlikėją pasitiko šiltai.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Sasha Song koncerto akimirka
D.Montvydas su drauge Veronika

Pirmoji koncerto dalis klausytojus nustebino dar negirdėtais kūriniais: iš anglų kalba parašytų dainų albumo „Priceless Girl“ ir „Love To Love“. Pastarąjį kūrinį Sasha Songas kūrė kartu su muzikos prodiuseriu Mario Basanov. Dainininkas taip pat atskleidė, kad šis kūrinys davė pradžią eurovizinei dainai „Pasiklydęs žmogus“.

Antroje dalyje Sasha Song atliko klausytojų simpatijas pelniusius kūrinius „Miss Kiss“, „Say Yes To Life“, „Mamai“, „Pasiklydęs žmogus“, „Mes galim tai padaryt kartu“ ir keletą kai kurių iš šių dainų versijų rusų ir anglų kalbomis, pavyzdžiui, daina „Ja tebe pamogu“.

Koncerte D.Šavrovui talkino keturių muzikantų grupė bei pritariančioji vokalistė Nora. Į sceną taip pat pakilo ir dainininkas Donatas Montvydas, kuris kartu su D.Šavrovu ir Nora atliko dainą „Allelujah“.

Koncertas neapsiėjo ir be Sashos Song sukurtos dainos „Panelė“, pašiepiančios geltonąją spaudą.

„Tai daina apie portalą, kuris apie mane rašo daug nesąmonių ir daro man reklamą. Dabar aš nusprendžiau padaryti jiems reklamą“, – kalbėjo atlikėjas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius