Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 15

Saulius Urbonavičius-Samas: „Žmonės pradeda suvokti, koks sunkus muzikanto darbas“

Gruodžio 5 d. Lietuva sužinos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2013 nominantų penketukus. Šiemet prie apdovanojimų prisijungė ir Lietuvos atlikėjus bei muzikos leidėjus vienijanti asociacija AGATA. Susumavusi radijo stočių grojaraščių rezultatus, Nominantų paskelbimo renginyje asociacija apdovanos Grojamiausios metų dainos atlikėją, instrumentalistą ir fonogramų gamintoją.
Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Urbonavičius-Samas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pagrindiniame M.A.M.A. apdovanojimų renginyje sausio 10 d., kaip ir anksčiau, AGATA apdovanos Grojamiausią metų atlikėją. 

„Vienas iš AGATA tikslų yra investuoti į Lietuvos muzikos industrijos augimą. Tuomet atlikėjai ir muzikos leidėjai turės geresnes sąlygas vykdyti savo veiklą. Muzikos apdovanojimai šį procesą stimuliuoja, be to, tai yra muzikos šventė. Džiaugiamės galėdami prie jos prisidėti“, – teigia AGATA direktorė Agnė Masalskytė. 

„Man labai džiugu, kad atsiranda vis daugiau norinčių pagerbti žmones, kurie kuria muziką. M.A.M.A. sukėlė interesą atsigręžti į muzikantus ir muzikos gamintojus. Džiugu, kad visi pradeda suvokti, koks sudėtingas jų darbas ir jį vertinti, – sako vienas apdovanojimų rengėjų Saulius Urbonavičius-Samas. – Rezultatai fantastiški: rodikliai jau yra dvigubi, trigubi. Vadinasi, viskas veikia.“

Nominantų penketukai bus paskelbti Vilniaus bare „Disco 311 Buddha”. Į renginį galės patekti ne tik lietuviškos muzikos kūrėjai ar atlikėjai, bet ir gerbėjai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius