Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 28

Savaitgalis Kaune prasideda ketvirtadienį!

Atgijusias Kauno gatves pastaruoju metu pastebi beveik kiekvienas. Pilnėjančios kavinės ir barai, vis dažniau pasigirstantys planai praleisti net ketvirtadienio vakarą mieste. Ta proga, vienas iš laikinosios sostinės klubų SHTAB, ketvirtadienį pristatys naują vakarėlių seriją – Student’s night, kurioje gyvus pasirodymus atliks vienas iš šiuo metu populiariausių atlikėjų Lietuvoje – Donatas Montvydas, bei ,sau lygių iki šiol neturintis, Viktoro Diawaros projektas – No Dj’s.
Viktoras Diawara
Viktoras Diawara / 15min.lt nuotr.

 Balandžio 29-ąją, penktadienį, pačioje senamiesčio širdyje, skambės elektroninės muzikos natos kartu su svečiu iš Kanados, būsimu festivalio Pure Future White Arena Show žvaigžde – Adam K.

Studentų vakarai nušvis naujomis spalvomis

Ketvirtadienio vakarą Kauno senamiestį šturmuos studentai, išsiilgę pramogų! Apsilankyti kvies naujai startuosiantis vakarėlių ciklas Student’s night. Jų laukiantys neeiliniai vakaro svečiai žada net du įspūdingus gyvus pasirodymus.

Pirmasis iš jų vienas iš svajonių jaunikių – Donatas Montvydas. Nuo pat mažumos domėjesis muzika, jau 2008-aisiais skynė laurus tarptautiniame konkurse “Slaviansky Bazar” ir net nežadėjo sustoti. Net keletą metų dalyvavęs Eurovizijos antrakose atlikėjas įrodė, kiek charizmos turįs ir kiek naujovių žada įnešti į Lietuvos muzikinę sceną. Įsibėgėjus šio atlikėjo karjerai, projektas Tabami jam pasiūlė įkūnyti legendinį pop muzikos atlikėją Michael Jackson ir jau pirmųjų koncertų metu, Donatas Montvydas įrodė esąs vertas dainuoti pop muzikos legendos dainas. Charizma, nepaprastai tiksli choreografija ir puikus kokybiškos muzikos užtaisas – taip galima būtų apibūdinti šį atlikėją.

Antrasis vakaro projektas – No Dj’s. Precedentų Lietuvoje neturintis Viktoro Diawaros suburtas kolektyvas pateikia alternatyvą linksmintis klubuose be diskžokėjų pagalbos. Gyva muzika ir vietoje „mash upinami“ kūriniai spinduliuoja galinga energija. Šis projektas skirtas naktiniams klubams norint parodyti ir perteikti gyvos muzikos galią. Pasirodymo metu, Vee Diawara, puikiai žinomas prodiuseris ir grupės SKAMP narys, gyvai miksuoja („mash-up‘ina“) kelių skirtingų stilių dainas, o ritmą ir gyvos muzikos atmosferą, iš įvairiausių pasaulio šalių surinktų instrumentų dėka, palaiko kitas NO DJs dalyvis – perkusistas Riccardo Bandini. Naujos žinomų kūrinių versijos, gyvas skambesys ir nenutrūkstantis bendravimas su publika – tokią išskirtinę atmosferą sukuria NO DJs savo vakarėlių metu. Nuo U2 iki Prodigy – šis projektas tikrai netelpa į jokius rėmus!

Šeštadienio vakaras su Pure Future White Arena Show žvaigžde – Adam K

Gegužės 7-ąją Siemens areną sudrebins vienas didžiausių elektroninės muzikos renginių Lietuvoje – Pure Future White Arena Show. Jame gros ir vienas iš penktadienio klubo SHTAB svečių – Adam K. Sukaupęs daugiau nei penkiolikos metų patirtį ir aplankęs bene visą pasaulį, Adam K atvyksta į klubą SHTAB jau balandžio 30-ąją.

Pasižymintis unikaliu stiliumi ir muzikos madų diktavimu šokių muzikos pasaulyje, svečias jau spėjo giliai įrėžti savo vardą į muzikos istoriją. Energingi ritmai ir mistika dvelkiančios melodijos – Adamo vizitinė kortelė.

Neketindamas sėdėti vietoj, visada progresuojantis ir niekad nesustojantis Adam K, į pasaulį išleido ne vieną, kiekvienam melomanui žinomą, kūrinį ar muzikinį remiksą. Svečio kūrybą liaupsina tokie pasaulinio lygio diskžokėjai kaip Tiesto, Kaskade, Above & Beyond, Gareth Emery, Markus Schulz, Mark Knight, Funkagenda, Rank1 ir daugybė kitų. Vakaro metu kartu su svečiu gros ir gausus lietuvių desantas – gyvą pasirodymą su vokaliste ruošia Virus J , jau ne pirmus metus drebinanti įvairiausių klubų sienas – Julia Fedotova ir klubo rezidentas Mode MT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius