Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 28

Seksualioji grupė „Dyvos“: „Jūs dar nežinote, kiek daug mes galim!“

„Dyvos“ – jau pusantrų metų gyvuojantis projektas, koncertuojantis ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Tiesa, laikui bėgant pasikeitė prodiuseriai ir sudėtis, todėl keturių merginų grupė „New Blood Divas“ virto „dyvomis“ – tai dvi merginos – Indrė ir Inesa. „Esame patenkintos nueitu keliu ir įdirbiu, norėjome tęsti pradėtus darbus“.
„Dyvos“
„Dyvos“ / Vytauto Simučio nuotr.
Temos: 1 „Dyvos“

Merginos nebijo gretinimo su kitomis lietuviškomis merginų grupėmis. Jos sako, kad nesilygiuoja į nieką ir tiesiog daro, tai, kas joms patinka. O jų pomėgiai šiuo metu kaip niekada sukasi aplink muziką: vokalo pamokos, įrašai studijoje. „Pradėjome mylėti ir vertinti muziką. Ne tik ją klausyti, bet ir suprasti kur kas daugiau nei girdisi“, – sako Indrė.

Dainoje „Galim“ merginos atskleidžia savo troškimus ir siekius. Indrė ir Inesa sako, kad užsitęsusi žiema ima slėgti, tad ši daina – tarsi priešnuodis blogai nuotaikai. Šiame kūrinyje užkoduota pozityvumo žinutė – nenuleisti rankų siekiant savo tikslo. O merginų tikslas – pasiekti žmonių širdis ir praplėsti gerbėjų ratą.

„Jūs dar nežinot, kiek daug mes galim!“, – teigia grupės merginos, pridurdamos esančios švelnios ir mylinčios, tačiau ragavusios ir gyvenimiškų pamokų, todėl patirtis bei išgyvenimai neišvengiamai atsiliepia visose jų dainose.

Pasiklausykite ir komentaruose įvertinkite seksualiųjų „Dyvų“ dainą „Galim“:

VIDEO: DYVOS „Galim“

Dainą įrašyti padėjo „Dyvų“ geras draugas Žilvinas Šimelis (UkBeat), tekstą merginos sukūrė drauge su jų vokalo mokytoja Egle. Fotosesiją įgyvendino taip pat artimas bičiulis fotografas Vytautas Simutis. „Džiaugiamės, kad mus supa žmonės, kuriais pasitikime ir suprantame vienas kitą iš pusės žodžio“, – sako Indrė ir Inesa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius