-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 12 17

Spalvingos muzikos naktis: vilniečius šokdino „pankiškoji Beyonce“ – britė Ebony Bones

Penktadienį, gruodžio 16-ąją, Vilniaus menų fabrike „Loftas“ karaliavo moterys ir spalvos. Vakarėlio „Ladies Night“ metu už didžėjaus pulto stojo Erica Jennings, Ugnė Skonsmanaitė, Daiva Starinskaitė, Aušra Štukytė ir kitos žavios merginos. O pagrindine vakaro pažiba tapo viešnios iš Didžiosios Britanijos – Ebony Bones – šou.
Ebony Bones
Ebony Bones / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po nuotaikingos ir lengvos E.Jennings ir U.Skonsmanaitės programos, skambant gitaroms ir būgnams, į sceną pakilo pagrindinė vakaro kaltininkė.

Londono Sylvios Young teatro mokyklą kartu su Amy Winehouse lankiusi atlikėja, kaip ir tikėtasi, pasirodė pasipuošusi spalvinga apykakle, įprasta pūsta garbanotų plaukų šukuosena ir juoda karpytų juostelių suknele. Nuo pat pirmųjų akimirkų Ebony Bones šaukė „Ei,Vilniau“ ir ragino susirinkusius linksmintis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė
Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė

Prie scenos temperatūra pakilo keliais laipsniais, kai britė nusprendė nusileisti pas publiką. Trankūs maišyti roko, punk ir elektroninės muzikos ritmai užkrėtė salę šokiu. Besilinksminančių gretose sukosi ir tą vakarą Ebony Bones apšildžiusios U.Skonsmanaitė ir E.Jennings.

Ebony Bones ragino vakaro svečius šokti į kairę ir į dešinę bei šaukti nesavu balsu. Atlikėja pademonstravo, kad gerai žino, kur ji yra – Vilniaus pavadinimą per vakarą ji kartojo šimtus kartų. Kaip ir priklauso tikrai scenos žvaigždei, britė, įpusėjus pasirodymui, pakeitė juodą suknelę į laisvą, romantišką baltą suknelę su skeltuku ant nugaros. Pankiškąja Beyonce vadinama Ebony Bones viso vakaro metu šėlo ant scenos – ne tik šoko pati, bet ir skatino prisidėti visus susirinkusius.

Po maždaug valandą trukusios programos ir vienos bisui sudainuotos dainos Ebony Bones padėkojo Vilniui ir užleido sceną kitai „Ladies Night“ atlikėjai – už didžėjaus pulto stojo Daiva Starinskaitė. Šokiais ir dainomis jau apšilusi publika paprašyta „Lofto“ vadovo Viktoro Diawaros netausojo balsų šaukdama ir linksmindamasi iki ryto. Kaip ir pridera po gero koncerto, kuris kai kuriems, deja, pasirodė „per aštraus skambesio“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ebony Bones
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ebony Bones

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius