2014 06 30

Steveno Seagalo užgaidos „Bliuzo naktyse“: keturios rūšys geriamojo vandens, jokio alkoholio ir du „Jeep Grand Cherokee“ automobiliai

Liepos 4–5 dienomis Varniuose įvyksiančiose „Bliuzo naktyse“, visi sutiks, didžiausia žvaigždė – Holivudo aktorius bei bliuzo dainininkas Stevenas Seagalas. Tai įrodo ir netradicinis užgaidų sąrašas, kurį jis pateikė festivalio organizatoriams.
Stevenas Seagalas
Stevenas Seagalas / AOP nuotr.

„Mūsų jau nebestebina, kad pasaulinio garso žvaigždės turi daugiau ar mažiau keistų įgeidžių. Stevenas Seagalas – ne išimtis. Nors kai kurie jo reikalavimai gali pasirodyti keistoki, jis dar, galima sakyti, pakankamai žemiškas“, – šypsojosi „Bliuzo naktų“ organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

Tad ko gi užsimanė kovos menų meistras ir Holivudo įžymybė? Nepatikėsite, bet net keturių rūšių geriamojo vandens: šalto, šilto, karšto ir užvirinto, bet atšaldyto. Žinoma, užkulisiuose jiems specialiai atvežami laikini nameliai. Juose įsikurs visa su juo atvyksianti palyda. Maža to, nameliai turi būti specialiai įrengti, kad panorus būtų galima orą juose sušildyti arba atšaldyti.

„Maistui atlikėjas, pasirodė, neišrankus ir pasirinko gana paprastus patiekalus. Tačiau pageidavimų sąraše buvo prašoma, kad užkulisiuose nebūtų jokio alkoholio. Kol kas vienas sudėtingiausių prašymų – ypatingas scenos apšvietimas, kokio „Bliuzo naktyse“ dar niekuomet nebuvo. Tad mūsų šviesų režisieriams teks gerokai pasukti galvas“, – pasakojo A.Barniškis.

Tiesa, pagrindinis ir neginčijamas S. Seagalo reikalavimas – važiuoti ne kuo kitu tik „Jeep Grand Cherokee“ automobiliais. Iš oro uosto dainininką pasiims du įgalioto iš „Jeep“, „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovės Baltijos šalyse „Autobrava“ BMW ir MINI atstovo Lietuvoje „Krasta Auto“ paskolinti naujutėlaičiai „Jeep Grand Cherokee“ automobiliai. Viename  jų važiuos pats S.Seagalas su savo vadybininku, kitame – jo apsauginiai, lydintys dainininką kiekviename jo žingsnyje.

Muzikantams ir palydai bus išnuomoti trys specialūs autobusiukai. Holivudo žvaigždės gitaros ir kiti instrumentai į Varniuose vyksiančias „Bliuzo naktis“ atkeliaus net dviem krovininiais sunkvežimiais.

Jau penktadienį, liepos 4 dieną prasidėsiančioje bliuzo fiestoje be Holivudo aktoriaus, kovos menų meistro ir bliuzmeno Steveno Seagalo (JAV), pasirodys ir Oskarą pelnęs Nikki Buzz & Dr. Blues Soul Revision (JAV/PL), Angela Brown (JAV). Lietuviško bliuzo legendos Arina & „Veto Bank“ (LT), „Road Band“ (LT), „Baltasis Kiras“ (LT), „Blues Makers“ ft. Mild Blue (LT), Giedrė Kilčiauskienė & „Blues Band“ (LT), „Kontrabanda“ (LT), „Garbanotas Bosistas“ (LT), „Latvian Blues Band“ (LV), „The Cathouse Radio“ (EE), „Neteisėtai Padaryti“ (LT), „Mood Seller “(LT), Jutas & Bukartas Acoustic Duo (LT) „Pilnatys“ (LT). Bilietus platina Tiketa.lt.

O kol laukiate festivalio, siūlome pasiklausyti Steveno Seagalo dainuojant:

VIDEO: Steven Seagal - Better Man.wmv

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius