-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 22

Stingo ir Karališkojo simfoninio orkestro koncerto bilietai sparčiai tirpsta

Antradienį prasidėjo oficialus bilietų platinimas į Stingo ir Didžiosios Britanijos karališkojo simfoninio orkestro pasirodymą „Siemens“ arenoje. Garsaus rokerio ir orkestro koncerto rugsėjo 17 d. nekantriai laukia jau daugiau nei 2 600 gerbėjų, bilietus įsigijusių išankstinės prekybos metu ir pirmą platinimo dieną.
Stingo ir Karališkojo simfoninio orkestro koncerto bilietai sparčiai tirpsta
Stingo ir Karališkojo simfoninio orkestro koncerto bilietai sparčiai tirpsta / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Stingas

„Išankstinės bilietų prekybos rezultatai „Tiketos“ klubo nariams tik dar kartą patvirtino, kad Stingas – vienas mylimiausių ir laukiamiausių atlikėjų Lietuvoje. Daugelis jo dainų žodžius moka mintinai arba paniūniuotų ne vieną Stingo melodiją, tačiau šįkart kūriniai skambės kitaip. Todėl ištikimieji gerbėjai su nekantrumu laukia atlikėjo dainų aranžuočių Didžiosios Britanijos karališkajam simfoniniam orkestrui“, – teigia „SEVEN Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

Bilietus platinančios bendrovės „Tiketa“ atstovai teigia, kad per tris išankstinės prekybos dienas ir pirmadienį į išskirtinį Stingo pasirodymą jau nupirkta beveik trečdalis visų bilietų. Vien dėl Stingo „Tiketos“ klubo nariais panoro tapti 400 žmonių. Populiaraus dainininko ir Karališkojo simfoninio orkestro, sudaryto iš 45 muzikantų, koncerto bus klausomasi tik iš sėdimų vietų, todėl bilietų skaičius į renginį yra labai ribotas. Iš viso į žvaigždės pasirodymą Vilniuje pasiūlyta tik 9 tūkst. bilietų.

Su simfoniniu orkestru Stingas bendradarbiauja ne pirmą kartą. Dar 2008 m. atlikėjas buvo pakviestas koncertuoti su legendiniu Čikagos simfoniniu orkestru, kuris jam paliko neišdildomą įspūdį. Vėliau jam teko dirbti su Filadelfijos orkestru. Koncertus su orkestrais Stingas vadina vienomis ryškiausių savo karjeros akimirkų, todėl jam itin malonu rengti pasirodymus ir su Didžiosios Britanijos simfoniniu orkestru.

Buvęs grupės „The Police“ lyderis Vilniuje rugsėjo 17 d. pristatys geriausias savo dainas iš naujausio albumo „Symphonicities“, kuris buvo įrašytas su Didžiosios Britanijos Karališkuoju simfoniniu orkestru. Aranžuoti orkestrui Stingo pasirodyme skambės tokie hitai, kaip „Every Little Thing She Does Is Magic“, „Englishman in New York“, „Why Should I Cry For You“, „Roxanne“, „Next To You“, „Fields of Gold“, „Every Breath You Take“, „Desert Rose“ ir kiti. Per savo karjerą muzikantas iš viso išleido 23 albumus, sukūrė 41 singlą bei atliko 14 vaidmenų kino juostuose.

Į vieno populiariausių pasaulyje muzikantų ir dainų autoriaus Stingo koncertą bilietus platina bendrovė „Tiketa“. Jų kaina svyruoja nuo 149 iki 239 litų.

Atlikėjo koncertą Vilniuje organizuoja didžiausia šalyje pramogų verslo kompanijų grupė „SEVEN Entertainment“, vienijanti įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, užsiimančias arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius