-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 09 21

„Tarantino“ žalioji naktis su Proper Heat, DJ Martin Virgin, Brada ir Green (video)

Ateinantį penktadienį sostinės klubus užliesiantis „Green Night“ virusas klube „Tarantino“ pakvies gyvos ir elektroninės muzikos injekcijai. Žaliąją naktį vienas iš pagrindinių Vilniaus naktinių klubų pakvies praleisti su Proper Heat, dueto „Downtown Party Network“ nariu DJ Bradka, DJ Martin Virgin ir radijo stoties PowerHitRadio žaliąja dvasia DJ Green.
Temos: 2 Naktis Miami Heat

Gyvą muzikinę programą klube „Tarantino“ pristatys šviežias Martin Virgin projektas „Proper Heat“. House ir nu disco skambesys, paskanintas vokalisto Karolio Ramoškos ir saksofonisto Vitalijaus melodijomis, jau spėjo visus pakerėti „Spartakiados“ festivalyje, teigiama išplatintame pranešime.

Su hitu „We are ready“ išgarsėjusiais vaikinais susidomėjo ne viena tarptautinė įrašų kompanija. Pasirašę sutartį su Didžiosos Britanijos leidybine kompanija „Nang records“ muzikantai ruošiasi kitais metais išleisti debiutinį albumą. Penktadienį, visuomet pasiruošę „Proper Heat“ užlies „Tarantino“ lankytojus deramo karščio banga.

Pasaulyje liaupsių susilaukęs Martin Virgin po pasirodymo su „Proper Heat“ stos ir soliniam pasilinksminimui už pulto.

Žaliąją naktį „Tarantino“ klube plokšteles taip pat suks vienas iš slaptųjų „Downtown Party Network“ agentų DJ Bradka. Po šio gaivios house ir nu disco maišytojo muzikinio kokteilio bus sunku prisiminti kelią namo. Vakarėlio metu DJ Bradka klubinėtojus ketina pakviesti į kelionę su pasivaikščiojimu vandenyno dugnu ir skraidymu virš debesų.

Prie ypatingai atviros žaliosis nakties klube „Tarantino“ prisijungs ir žaliai spalvai atsidavęs radijo stoties PowerHitRadio atstovas DJ Green, žadantis spalvingai žalias melodijas.

Įėjimas į žaliausią metų vakarėlį bus nemokamas.

VIDEO: tarantino vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius