-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 26

Tarpušvenčiu Kaune pramogų netrūks

Sveiki visi, beveik sulaukę Šventų Kalėdų! Kadangi šiemet Kūčios – nedarbo diena, galėsime vienu pusdieniu ilgiau pasimatyti su savo artimaisiais. Dėl to vėliau ne taip grauš sąžinė, kai pasisėdėjimą su tėvais, seneliais, dėdėmis ir tetomis iškeisite į naktinėjimą mieste.
Jazzu
Jazzu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tiems, kurie dar neišsirinko, kur iškratyti suvalgytas silkes–žuvis–kalakutieną–mišraines, siūlome užmesti akį į kalėdinio savaitgalio ir tarpušvenčio renginių gidą.

Energingas rokas

Nuo šio rudens lankytojus dažnai kviečiantis į gyvo garso koncertus muzikos klubas „Džem'Pub“ išimčių nedaro ir šventinį savaitgalį. Gruodžio 26–osios vakarą kauniečiams ir paviešėti šiame mieste atvykusiems melonamams gros vilniečiai – grupė „My Favourite Gun“. Energingi rokeriai – keturi vaikinai, tarp kurių – matyti veidai. Grupę sudaro dainininkas Justas Lapatinskas, gitaristas Viktoras Jonušis, bosistas Paulius Jaskūnas ir būgnininkas Vytis Vainilaitis. Pirmasis grupės singlas „Milk“ sėkmingai sukasi radijo stočių eteryje, o jį mintinai moka tikriausiai kiekvienas pirmakursis.

Kas: grupė „My Favourite Gun“
Kur: „Džem'Pub“ (Laisvės al. 59, 5 aukštas)
Kada: gruodžio 26 d., sekmadienis, 22 val.

Du bardai ir Neda

Antrąją Kalėdų dieną Kauno valstybinėje filharmonijoje vyksiantis koncertas „Meilės trikampis“ slepia garsias pavardes. Šventiniame koncerte pasirodys netikėtas trio – fleitininkė ir dainininkė Neda Malūnavičiūtė bei dainuojantys aktoriai Olegas Ditkovskis bei Kostas Smoriginas.  Programoje – gerai žinomos dainos „Cigaretė“, „Draugams“, „Užtrauktukas“, „Žalia, žalia“ bei nauji kūriniai –  „Tris dienas“, „Susitikimas“ „Vaidmenys“ (muzika K.Smorigino, žodžiai – J.Strielkūno).

Kas: koncertas „Meilės trikampis“
Kur: Kauno valstybinė filharmonija (L.Sapiegos g. 5)
Kada: gruodžio 26 d., sekmadienis, 17 val.

Preciziškumas ir romantika

Šiais metais, galima sakyti, atradę Kauną ir šio miesto klausytojus elektroninės muzikos atstovai Leon Somov ir Jazzu rengia naują koncertą. Gruodžio 29 dieną duetas pasirodys laisvalaikio namuose „Nautilus“.

Preciziškumas ir romantika – tai pirmieji žodžiai, išsprūstantys iš lūpų, išgirdus Leon Somov ir Jazzu dainas. 2009–ųjų vasarą išleidęs savo albumą „Updated“ duetas susilaukė populiarumo ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų: Leon Somov ir Jazzu buvo pripažinti geriausiai Baltijos šalių atlikėjais 2009 metų MTV Europos muzikos apdovanojimuose. Koncerte Kaune skambės kūriniai iš šio, ir naujausio, šiemet išleisto albumo „Score“.

Kas: Jazzu ir Leon Somov
Kur: „Nautilus“ (Savanorių pr. 124)
Kada: gruodžio 29 d., trečiadienis, 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius