Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 28

„Track by Track“ iš įrašo virsta į gyvų „Freaks On Floor“ koncertų virtinę

Neseniai pasirodęs vaizdo įrašas „Track by Track“, kuriame „Freaks On Floor“ trijulė pasakoja apie kiekvieną debiutinio albumo „Freaky Wonder“ kūrinį, tapo taip pat pavadinto grupės turo ašimi. Pirmasis koncertas tokiu būdu pristatant visas albumo dainas bus surengtas kovo 3 d. gyvos muzikos klube „Tamsta“, Vilniuje.
„Freaks on Floor“
„Freaks on Floor“ / Grupės archyvo nuotr.

Tiek vaizdo klipas, tiek koncertų serija yra po įvairiausių aplinkinių vertinimų pačių dainų autorių sudaryta „Freaky Wonder“ žemėlapio agenda. Tai paskutinis etapas, kai sudėliojus taškus atverčiamos visos likusios kortos apie kiekvienos dainos istoriją bei pačių narių nuomonė apie jas.

„Žinodamas daugiau faktų apie kūrinius visai kitaip imi girdėti ir vertinti dainas, – asmenine patirtimi dalinosi grupės vokalistas Justinas Jarutis. – Tiems, kurie matė „Track by Track“ vaizdą, šie koncertai bus galimybė išgirsti nuogą albumą“.

„Track by Track“ – viena paskutiniųjų priemonių, susijusių su debiutiniu albumu „Freaky Wonder“, kurį lydėjo sėkmingi ir įdomūs metai, kupini gyvų pasirodymų. Užbaigę šį įvairiausių muzikinių minčių žemėlapį, grupės lyderis Justinas Jarutis, būgnininkas Rokas Beliukevičius bei naujas bosinės gitaros atlikėjas Aurelijus Morlencas žada pristatyti keletą naujų kūrinių ir taip atverti duris į būsimą albumą.

Vakaras koncertu neužsibaigs, nes energingoji trijulė ir bičiulis Swix padarys tai, ką paprastai daro ir turėtų visada po savo pasirodymo daryti kiekviena save ir savo gerbėjus gerbianti roko grupė - stos prie grotuvų ir pratęs vakarą alternatyvaus vakarėlio nuotaikomis iki paskutinių gyvųjų.

„Freaks On Floor“ kviečia vaizdu: 

VIDEO:

Nepraleisk progos kovo 3 d. g Vilniuje pamatyti, kaip gimsta dar viena „Freaks On Floor“ muzikinė istorija, nes su „Labas“ 10 Lt papildymo čekiu įėjimas 0 Lt. Prie įėjimo atiduok papildymo kvitą ir pateksi į renginį. Ateik anksčiau, nes vietų kiekis ribotas.

Išankstinius bilietus platina „Tiketa“.

Turo „Track by Track“ koncertai planuojami kovo mėnesio 5 d. Druskininkuose, muzikos namuose „Dangaus Skliautas“ ir kovo 11 d. Klaipėdoje, klube „Roxy“. Apie kitus pasirodymus bus pranešta artimiausiu metu. 

Daugiau informacijos rasite čia: http://www.facebook.com/freaksonfloor.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius