Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 02

Vidas Bareikis dainą „Tylu“ įrašė Nidos švyturyje

Vienas kūrybingiausių jaunosios kartos kūrėjų Vidas Bareikis balandžio 11 d. Valstybiniame jaunimo teatre Vilniuje gerbėjams pristatys naująjį albumą „Žmogus, bet šuo“. Dažniausiai į jokius standartinius rėmus netelpantis meninkas antrąjį solinį albumą ir įrašinėjo nestandartiškai – paplūdimyje, autostradoje, bažnyčioje ir kt.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Asmeninio albumo nuotr.

Likus šiek tiek daugiau nei savaitei iki albumo pristatymo, Vidas su gerbėjais dalinasi dar viena daina – „Tylu“. Kūrinys buvo įrašytas vienoje egzotiškiausių pajūrio vietų – Nidos švyturyje. Vos kelių kvadratinių metrų patalpa tapo dainos „Tylu“ įrašų studija.

„Pirmieji žodžiai dainoje – „šiandien taip tylu, kad net girdisi elektros lemputės...“. Viešint Nidoje ir eksperimentuojant su įvairiausiomis erdvėmis kūriniams įrašyti, visai atsitiktinai prisiminėme Nidos švyturį. Kai pavyko ten patekti, supratome, kad tai tikrai pati didžiausia mūsų kada nors matyta elektros lemputė. Jos šviesos spindulys, anot švyturio sargo, siekia apie 43 kilometrus. Tad įrašinėjant dainą, jausmas tikrai buvo nepaprastas“, – pasakoja V.Bareikis.

Naujausias V.Bareikio muzikinis darbas – albumas „Žmogus, bet šuo“ bus pristatytas dviejų valandų koncerte, kuriame atlikėjas žada ne tik sugroti naujausius savo kūrinius, bet ir kelis jau žiūrovų pamėgtus pirmojo albumo hitus.

„Naujuoju albumu norisi pasiekti tuos žmones, kurie dar nesusipažino su mano kūryba. Kartais po koncertų priėję žmonės klausdavo manęs, iš kur atsiradau, nes nieko iki šiol apie mane nebuvo girdėje. Tikriausiai taip nutinka, nes sunku pasiekti tam tikrą publikos dalį be televizijos pagalbos ar kitų masinių informacijos kanalų. Taigi gaila, kad dalis žmonių nespėjo susipažinti su įšnykusiu albumu „Panda” . Šiame albume planuojame kelis netikėtumus šia tema. Nykstančių pandų nesugražinsi, bet pagerbti jas tikrai galima.“ – intriguoja V.Bareikis.

Visi norintys pirmieji išgirsti naujausią vieno aktyviausių ir perspektyviausių jaunosios kartos meninkų Vido Bareikio albumą „Žmogus, bet šuo“ bei kartu padainuoti jau hitais tapusias dainas „Super Mario“, „Eina sau“ ar „Trys Kanados“ kviečiami į išskirtinį koncertą, vyksiantį balanždio 11 d. Valstybiniame jaunimo teatre Vilniuje. Bilietus platina „Ticketpro“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius