-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 03 09

Vilniečiai „Deeper Upper“ pristato naują klipą: „Ne visiems bus patogu tai žiūrėti“

Vilniečiai indie rokeriai „Deeper Upper“ internete pristatė singlui „Unity“ sukurtą vaizdo klipą, kurį režisavo Saulius Baradinskas.
„Deeper Upper“
„Deeper Upper“ / Vikos Paškelytės nuotr.

Klipe vizualiai iliustruojama pagrindinė dainos „Unity“ esmė – vienybės simboliai, sutinkami ir matomi kiekvieno žmogaus gyvenime. 

„Muzikinio klipo gamyba buvo didelis iššūkis tiek grupei, tiek ir visai kūrybinei komandai. Drąsiai ėmėmės misijos išnarstyti po siūlelį vienybės sąvoką ir vizualiai pateikti tai žiūrovui. Į vienybės apibrėžimo rėmus klipe sutalpinome daug: nuo skirtingų rasių žmonių draugystės iki tragikomiško vištos virtimo traškia kulšele. Šiuose mini siužetuose sudėjome ir vaizdų, kuriuos galbūt ne visiems bus patogu žiūrėti“, – sako režisierius Saulius Baradinskas.

Prie „Unity“ vaizdo klipo dirbo suburta beveik 40 žmonių komanda, dar tiek pat aktorių buvo atrinkti ir dalyvavo siužetų filmavime. Filmavimo darbai truko tris paras, o viso klipo kūrybos etapas – beveik du mėnesius.  

Jūsų dėmesiui – „Deeper Upper“ vaizdo klipas singlui „Unity“: 

VIDEO: Deeper Upper - Unity [Official Music Video]

„Unity“ yra pirmasis kūrinys iš kovo 20 dieną pasirodysiančio naujojo „Deeper Upper“ mini albumo (EP) pavadinimu „Ceremony“. Grupė naują savo albumą pristatys surengdami koncertinį turą po Lietuvą bei Baltijos šalis. Albumo išleidimo dieną vyks pirmasis pristatymo koncertas Liverpool Indie/Rock bare, Vilniuje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius