-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 06

„Vilnius Music Week 2013” VIP svečiai Anupriškėse „sirgo“ už lietuvių krepšininkus

Tarptautinio festivalio „Vilnius Music Week 2013“ VIP svečiai iš Rusijos, Suomijos, Jungtinės Karalystės, Baltarusijos ir kitų šalių ketvirtadienio pavakarę susitiko prie taurės vyno atokiau nuo sostinės šurmulio. Užsienio delegacijos atstovai, tarp jų – legendinis „Pink Floyd“ vadybininkas Peteris Jenneris, festivalio išvakarėse apsistojo poilsio ir pramogų parke Anupriškėse „TonyResort“. Muzikos industrijos profesionalai po gurmaniškos vakarienės susidomėjo lietuvių ir makedoniečių krepšinio varžybomis.
„Pink Floyd“ vadybininkas Peteris Jenneris (dešinėje)
„Pink Floyd“ vadybininkas Peteris Jenneris (dešinėje) / Dariaus Gražio nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Pribloškianti vieta“, – ištarė P.Jenneris, apsižvalgęs po apylinkes. Londone gyvenančiam muzikos pasaulio veteranui paliko įspūdį „TonyResort“ centrą supantis lietuviškas pušynas, čia pat tyvuliuojantis ežeras. Popiečio akimirką atsikvėpęs savo kambaryje, vėliau jis neskubėdamas mėgavosi vynu ir gurmaniška vakariene su kitais užsienio delegacijos svečiais: „Gotan Project“ vadybininke Sally Gross, Europoje puikiai žinomo suomių žurnalo „Rumba“ apžvalgininke Anna Brotkin, leidėjais Bruno Roze ir Nicku Hobbsu, Baltarusijos muzikos žurnalistu ir reklamos specialistu Dmitrijumi Bezkorovainu, Rusijos rykliais Olegu Nesterovu ir Aleksu Kasparovu.

„Vilnius Music Week“ svečiai, vakarodami „TonyResort“ Lounge salėje, kalbėjosi įvairiausiomis temomis, aptarė net ir Justiną Bieberį, o didžiuosiuose ekranuose prasidėjus Lietuvos ir Makedonijos rinktinių krepšinio varžyboms, akimoju įsitraukė į žaidimą.

„Mano namuose gyvena du vaikaičiai, esu priverstas domėtis sportu“, – prisipažino P.Jenneris. „O aš turiu tris sūnus – krepšinis yra jų aistra. Vienas net nuskridęs į Los Andželą sugeba įsiprašyti į „Lakers“ varžybas, kur neįmanoma gauti bilietų“, – juokėsi S.Gross.

Puikias žinias apie lietuvių krepšininkus demonstravo D.Bezkorovainyi, jo kolegoms padarė įspūdį faktas, kad lietuviai yra įveikę net ir amerikiečių svajonių komandą.

Šiandien, penktadienį, prasideda oficialūs „Vilnius Music Week 2013“ renginiai sostinėje. Pailsėję viešbutyje, užsienio svečiai rengs pranešimus festivalio paskaitose, kurios rugsėjo 6 ir 7 dienomis vyks Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejuje. Taip pat jie nekantriai laukia galimybės išgirsti lietuvių muzikantų pasirodymus festivalio scenose. „Man patinka atrasti talentus“, – teigė garsiausias Rusijos kritikas Artemijus Troickis, netrukus prisijungsiąs prie delegacijos.

Dariaus Gražio nuotr./Vilnius Music Week 2013 svečiai
Dariaus Gražio nuotr./„Vilnius Music Week 2013” svečiai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius