Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 13

Vytenis Pauliukaitis apie „Pop Ladies“ pasirodymą „Eurovizijos“ atrankoje: „Jei turėčiau nosinę, apsiverkčiau“

Merginų grupė „Pop Ladies“ pirmą kartą šiais metais bando savo laimę nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Penktadienio vakarą LRT studijoje vykusiame filmavime, kurį žiūrovai išvys gruodžio 28 dieną, Liepa Mondeikaitė, Katažina Nemycko, Baiba Skurstenė ir Natalija Bunkė scenoje atliko 2007 metų „Eurovizijos“ laimėtojos serbės Marijos Serifovič dainą Molitva“.
Grupė „Pop Ladies“
Grupė „Pop Ladies“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Merginos dainą atliko serbų kalba. Kaip pasakojo atlikėjos, išmokti dainos žodžius svetima kalba nebuvo itin sunku, didžiausiu iššūkiu tai tapo Liepai, mat ji nekalba rusiškai, o serbų kalba –  labai panaši į pastarąją.

„Pop Ladies“ scenoje pasirodė vilkėdamos juodai-raudonais kostiumais, kurie plaikstėsi vėjyje ir priminė kimono. Aplink spjaudėsi ugnies liežuviai. „Kostiumų idėja buvo mano, tačiau stilistės padėjo gyvendinti ją. Kostiumus pamatėme prieš pat lipant į sceną ir buvome maloniai nustebintos“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Natalija. Atlikėjų malda apie meilę  sulaukė skirtingų nuomonių iš komisijos narių.

„Aš stiprioji grandis šioje komisijoje, todėl mane sunku sugundyti. Galiu būti objektyviausia iš visų čia esančių. Šį kartą man trūko pas jus bendros energetikos ir temos. Pasirodymo metu turi būti viena istorija jungiančia jus visas, o aš to nemačiau“, – po pasirodymo sakė aktorė Adrija Čepaitė.

„Jūsų koziris yra jūsų vizualus grožis ir balsų skambėjimas. Žinote, čia stovi, kurios buvo koliojamos, kad dainuoja papais, o aš jus sveikinu, nes netikėjau, kad taip gerai pasirodysite. Mergaitės, tik nerėkite, o dainuokite. Jei turėčiau nosinę, tai apsiverkčiau“, – kalbėjo Vytenis Pauliukaitis.

Vytenis Pauliukaitis
Vytenis Pauliukaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius