Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 15

Žmonės.lt premjera: muzikiniame klipe – Girmantės Vaitkutės ir Vaido Baumilos duetas

Girmantė Vaitkutė šiuo metu intensyviai ruošiasi pagrindiniam savo debiutinio albumo „Mood“ pristatymui – kartu su profesionalia komanda ji dirba tam, kad jau šį šeštadienį Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre įvyksiantis koncertas būtų nepriekaištingas. Nepaisant to, atlikėja rado laiko ir naujos savo dainos „Kol meile tikėsim“ vaizdo klipo filmavimui. Tiek dainoje, tiek vaizdo klipe Girmantei antrina dainininkas Vaidas Baumila.
Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė
Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė / Lino Justice nuotr.
Lino Justice nuotr./Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė vaizdo klipo filmavime
Lino Justice nuotr./Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė vaizdo klipo filmavime

„Kol meile tikėsim“ – jau ketvirtoji daina iš debiutinio Girmantės albumo, kurį klausytojai gali išgirsti dar iki albumo pristatymo koncerto. Tai – itin romantiškas ir jaukus kūrinys, o vaizdo klipe abu dainininkai bendrauja itin šiltai, todėl dažnam jį girdinčiam gali susidaryti įspūdis, jog jausmai, apie kuriuos dainuoja Girmantė ir Vaidas – tikri. Tačiau atlikėjai nėra linkę apie tai atvirauti.

„Manau tiesiog atėjo laikas mums su Vaidu turėti savo duetą, – sakė Girmantė. – Man patinka, kaip Vaidas dainuoja, vienas kito koncertuose duetus atliekame gana dažnai, tačiau tokio, kuris būtų tik mūsų, neturėjome. Labai smagu, kad pavyko tokį sukurti bei nufilmuoti dainai tinkantį jaukų ir tikrą vaizdo klipą“.

Nors „Kol meile tikėsim“ nėra kalėdinė daina, vaizdo klipe aiškiai juntama artėjančių švenčių dvasia. Filmavimo aikštele virto žinoma ir miestiečių lankoma Vilniaus vieta, šiuo metu pasipuošusi daugybe lempučių, todėl vaizdo klipe gausu besišypsančių žmonių bei kalėdinių dekoracijų.

Naują Girmantės Vaitkutės vaizdo klipą dainai „Kol meile tikėsim“, kuriame ji pasirodo su dainininku Vaidu Baumila, galite pamatyti čia. Smagaus klausymo ir žiūrėjimo:

VIDEO: Girmantė ir Vaidas Baumila - Kol meile tikėsim

Anot dainos autoriaus Mariaus Leskausko šis kontekstas labai tinkamas. „Artėjant žiemos šventėms visi skubame pirkti dovanas, užbaigti pradėtus darbus. Tačiau metų pabaiga kaip tik yra tinkamas laikas sustoti ir įsiklausyti, – kalbėjo M.Leskauskas. – Ši daina tai ir primena – didžiausią džiaugsmą mums sukelia paprasti dalykai, laikas, kurį praleidžiame su artimu žmogumi. Tai parodyti siekėme ir šiuo klipu“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius