Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

13-metė Madonnos dukra užkariauja pasaulį

Popkaralienės Madonnos dukra Lourdes Ciccone Leon būdama trylikos jau spėjo nusifilmuoti vaizdo klipe motinos dainai ir sukurti drabužių liniją. Naujausias jos pasiekimas – nuotrauka vokiško žurnalo viršeliui.
Madonnos dukra Lourdes
Madonnos dukra Lourdes / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Lourdes nuotrauka pasirodys ant Europoje platinamo žurnalo „Quality“  liepos mėnesio viršelio. Žurnalistų teigimu, 13-metė atrodo kaip kylanti žvaigždė. Neabejojama, kad tai tik žvaigždžių kelio pradžia, nes Madonnai leidus nufotografuoti vienam žurnalui pasipils kitų prašymai ir dar daugiau Lourdes nuotraukų.

Paauglė, kurią dažniau vadina ne tikruoju vardu, o tiesiog Lola, svajoja apie aktorės karjerą. Ji jau turi vietą ir vienoje prestižinių Niujorko aktorystės mokyklų, kurią garsina tokie absolventai kaip komedijos „Vienas namuose“ žvaigždė  Macaulay Culkinas, Scarlett Johansson ir Sarah Jessica Parker. 

Beje, daugiau kaip prieš metus Lourdes buvo pasiūlytas vaidmuo filme „Slaptas bičių gyvenimas“ (angl. „The Secret Life of Bees“). Tąsyk jai teko atsisakyti, nes rūpestingoji Madonna nutarė neleisti tokiai jaunai dukteriai pasinerti į pramogų verslą. Kita vertus, akivaizdu, kad 51 metų popkaralienė pakeitė požiūrį – 2009-aisiais sukurtame jos hito „Celebration“ vaizdo klipe Lourdes parodo šokėjos sugebėjimus. Neseniai motina ir dukra sukūrė drabužių liniją, pavadintą „Material Girl“. Lourdes tėvas yra buvęs Madonnos draugas ir asmeninis treneris Carlosas Leonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius