Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

15min studijoje viešėjęs Vaidas Baumila – apie 12 metų scenoje, meilę Monikai ir tolimesnius planus

Antradienio popietę 15min studijoje lankėsi Vaidas Baumila. Atlikėjas ką tik išleido autorinį kūrinį bei paties surežisuotą klipą „Tai buvai tu“. Tad čia jis ir pasakojo apie naujausią darbą, visus 12 metų scenoje, neseniai atšvęstą 30-metį ir tolimesnius tikslus.

Pirmadienio rytą Vaidas Baumila savo gerbėjus maloniai nustebino – po pusės metų tylos pristatė dainą ir klipą „Tai buvai tu“, kuriame filmavosi su savo mylimąja Monika Jasionyte.

Tad atvykęs į 15min studiją Vaidas papasakojo ne tik apie savo mūzą ir naują kūrinį, bet ir apie prabėgusius metus ir visą muzikinę karjerą.

Kaip sugalvojai naują klipą filmuoti kartu su širdies drauge Monika?

Monika labai gerai atrodanti mergina. Pasirodo, dar visiškai fantastiškai dirba prieš kamerą. Tad kam užsiimti aktoryste, kuri jau išbandyta keliuose klipuose, kai galima parodyti tikrą, gražų, natūralų jausmą. Visa tai, kas yra šiame klipe „pagauta“, viskas yra tikra ir nesuvaidinta.

Dauguma tave atsimena iš realybės šou „Dangus“, kur išgarsėjai su „Kastanedos“ daina „Myliu“. Ar ši asociacija tavęs nevargina?

Kai buvau jaunesnis, nervindavo, nes jaučiau šleifą besivelkantį iš paskos, o gal ir trūko brandos. O dabar mielai dainuoja šią dainą, puikiai suprantu, kad tai yra mano istorija, daina, kuri mane iškėlė į populiarumo viršūnes. Man, kaip muzikos pasaulio atstovui, svarbus kiekvienas trupinėlis, kuris palieka žymę mano istorijoje.

Tavo nuomone, ar lietuviams lemta tapti pasaulinio garso žvaigždėmis? Pats mokeisi Anglijoje Muzikinio teatro studijas, bet galiausiai grįžai į Lietuvą.

Lemta, bet užsienyje labai sunku prasimušti. Visose valstybėse yra ta pati formulė: ranka ranką plauna. Visur tas pats – ką tu pažįsti, su kuo bendrauji, ar patenki į televiziją, ar gera komanda dirba su tavim... Tad po užsienio ir man buvo sunku grįžti „į rinką“ Lietuvoje, nes išvažiavau būdamas viršūnėje, kai galėjau dirbti toliau. Tie 4 metai praleisti užsienyje galbūt pakenkė, galbūt ir ne. Bet aš ten gavau labai daug patirties.

Viename interviu sakei, kad ilgai neturėjai poros ir štai pagaliau tavo kelyje atsirado mylimoji Monika Jasionytė. Tai kuo ji kitokia, kad pavyko užmegzti rimtą draugystę?

Aš džiaugiuosi, kad yra Monika. Santykiuose yra labai svarbu susikalbėti, nenaikinti vienas kito erdvių, nelaikyti tik prie savęs pririšus. Mes su Monika labai gerai mokam sutarti. Su manim tikrai yra sunku būti. Aš juk išvažiuoju dirbti mėnesiui ir daugiau į Klaipėdą, o Monika yra stipri. Ji sugeba susitaikyti su visokiomis mano nesąmonėmis. Artistai yra žmonės, prie kurių reikia pristaikyti. O ji yra tikra šaunuolė, už tai ją labai gerbiu ir myliu. Aišku, jai nebuvo lengva prie to nuolatinio dėmesio priprasti.

Kalbant apie muzikinę veiklą, ji nėra mano didžiausia gerbėja – ji klausosis Donato Montvydo muzikos, o ne mano... Bet ką aš jau padarysiu.

Kokie tavo tolimesni planai?

Per mažiau ne pusmetį išleisti naują dainą, o rudenį tikimės išleisti ketvirtąjį mano albumą.

Apie visa tai – žiūrėkite tiesioginės transliacijos įraše:

VIDEO: 15min studijoje viešėjęs Vaidas Baumila – apie 12 metų scenoje, meilę Monikai ir tolimesnius planus

TAIP PAT SKAITYKITE: Premjera: Vaidas Baumila pristato dainą ir su mylimąja Monika Italijoje nufilmuotą klipą „Tai buvai tu“

VIDEO: Vaidas Baumila - Tai buvai Tu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius