Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2016-ųjų užsienio žvaigždžių skyrybos: tvirtų sąjungų byrėjimo metai ir drabstymasis purvais

Šiais metais užsienio pramogų pasaulyje, deja, subyrėjo ne viena iki tol itin tvirta ir tobula laikyta šeima. Netrūko ir tokių porų, kurios sukdamos skirtingais keliais neapsiėjo be viešo drabstymosi purvais.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas, Amber Heard ir Johnny Deppas bei Lady Gaga ir Tayloras Kinney
Angelina Jolie ir Bradas Pittas, Amber Heard ir Johnny Deppas bei Lady Gaga ir Tayloras Kinney / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Taylor Swift santykių viražai

Nepastoviu asmeniniu gyvenimu garsėjanti popžvaigždė Taylor Swift (27 m.) šiemet dėmesio centre atsidūrė dėl dviejų subyrėjusių draugysčių. Gegužės pabaigoje nutrūko jos ir didžėjaus Calvino Harriso (32 m.) 15 mėnesių trukęs romanas, o jau birželį dainininkė buvo pastebėta kito garsaus brito – aktoriaus Tomo Hiddlestono (35 m.) draugijoje. Visą vasarą jie nedingo iš žiniasklaidos akiračio, tačiau galiausiai pernelyg didelis viešumas sugriovė jų vos tris mėnesius gyvavusius santykius.

„Instagram“ ir „Vida Press“ nuotr./Taylor Swift su Calvinu Harrisu ir Tomu Hiddlestonu
„Instagram“ ir „Vida Press“ nuotr./Taylor Swift su Calvinu Harrisu ir Tomu Hiddlestonu

Johnny Deppas ir Amber Heard: purviniausios skyrybos

Pačioje vasaros pradžioje plačiai nuaidėjo žinia apie Holivudo žvaigždės Johnny Deppo ir jo jaunosios žmonos Amber Heard skyrybas. Faktas, kad jų santuoka ištempė tik 15 mėnesių (pora susituokė 2015 metų vasarį po trejus metus trukusio romano), labai nustebinti gal ir neturėjo, mat iš pat pradžių netrūko abejonių dėl jų santykių tvirtumo ir ateities, tačiau to, kaip išsiskyrė aktorių keliai, pranoko visas skeptikų prognozes.

Visų pirma Amber Heard skyrybų prašymą teismui pateikė praėjus vos kelioms dienoms po savo anytos, Johnny Deppo motinos, su kuria jis buvo labai artimas, mirties. O jau po kelių dienų paaiškėjo, kad skirtis aktorė nusprendė neapsikentusi Deppo smurto – ir pateikė aibę įrodymų, kad Holivudo žvaigždė ne kartą prieš ją buvo pakėlęs ranką. Johnny Deppo stovykla kategoriškai neigė tokius kaltinimus ir laikėsi versijos, esą Amber Heard tenori iš šios santuokos išeiti prisiteisusi kuo daugiau pinigų.

„People“ viršelis/Ant „People“ viršelio – Amber Heard nuotrauka, daryta 2015-ųjų gruodį
„People“ viršelis/Ant „People“ viršelio – Amber Heard nuotrauka, daryta 2015-ųjų gruodį

Visą vasarą nešvarūs poros skalbiniai buvo skalbiami viešai, kol galiausiai buvo priimtas susitarimas – Amber Heard iš buvusio sutuoktinio gauna 7 mln. JAV dolerių ir atsiima kaltinimus smurtavimu. Ir visus tuos pinigus aktorė nusprendė paaukoti dviem labdaros organizacijoms, sau nepasilikdama nė cento, ir taip įrodydama, kad jos tikslas niekada nebuvo pralobti.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Amber Heard ir Johnny Deppas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Amber Heard ir Johnny Deppas

Diane Kruger ir Joshua Jacksonas

Vasaros viduryje pasklido žinia apie aktorių Diane Kruger ir Joshua Jacksono skyrybas. Jiedu gal ir nebuvo pati ryškiausia Holivudo pora, mat niekada nesivėlė į jokius skandalus ir pernelyg neafišavo savo santykių (tačiau niekada ir neslapukavo), bet kartu prabuvo ištisą dešimtmetį.

Diane Kruger ir Joshua Jacksonas buvo laikomi viena stilingiausių ir stabiliausių Holivudo porų. Jie kartu gyveno Niujorke, taip pat turėjo bendrus namus Paryžiuje ir Vankuveryje. 10 metų kartu praleidę aktoriai nebuvo susituokę, tad nusprendę skirtis savo keliais pasuko be jokių sudėtingų teisinių procedūrų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Diane Kruger ir Joshua Jacksonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Diane Kruger ir Joshua Jacksonas

Lady Gaga ir Tayloras Kinney

Kai jau visi laukė žinios apie vestuves, dainininkė Lady Gaga ir aktorius Tayloras Kinney pateikė siurprizą – paaiškėjo, kad jiedu nutraukė sužadėtuves ir išsiskyrė. Pati Lady Gaga neslėpė, kad jiedu su Tayloru išties padarė pertrauką santykiuose, tačiau prašė gerbėjų palaikymo ir sakė, kad jų istorijoje taškas dar nepadėtas.

Praėjus pusmečiui nuo skyrybų Lady Gaga ir Tayloras Kinney dar nesurado kelio atgal vienas pas kitą, tad tik laikas parodys, ar pertrauka iš tiesų ir bus pertrauka, ar tai – jau pabaiga.

Lady Gaga su Tayloru Kinney susipažino 2011-aisiais, kai jis filmavosi jos vaizdo klipe „You And I“, netrukus po to jiedu tapo pora.

„Instagram“ nuotr./Lady Gaga ir Tayloras Kinney netrukus po sužadėtuvių
„Instagram“ nuotr./Lady Gaga ir Tayloras Kinney netrukus po sužadėtuvių

Lindsay Lohan ir Jegoras Tarabasovas

Liepą skandalingai iširo amerikiečių aktorės Lindsay Lohan ir Rusijos oligarcho sūnaus Jegoro Tarabasovo sužadėtuvės. Kiek ilgiau nei pusmetį gyvavęs poros romanas, atrodė, buvo tikra atgaiva Lindsay, kuriai vis nesisekdavo užmegzti santykių su rimtais vyrais. Tačiau ir šį kartą jos kelyje pasitaikė ne toks vyras, kokio ji tikėjosi – Jegoras ne tik buvo jai neištikimas, bet dar ir ne kartą buvo pakėlęs ranką prieš aktorę.

Pora išsiskyrė po itin triukšmingo barnio savo namuose Londone – tąkart riksmai, sklidę iš jų buto, pažadino ne vieną kaimyną. Į balkoną išlėkusi aktorė šaukėsi pagalbos ir rėkė, kad ją kėsinasi nužudyti. Kaimynų iškviesta policija bute nieko neberado, abu konflikto dalyviai tą naktį išsibėgiojo kas sau.

„Instagram“ nuotr./Lindsay Lohan ir Jegoras Tarabasovas
„Instagram“ nuotr./Lindsay Lohan ir Jegoras Tarabasovas

Jennifer Lopez ir Casperas Smartas

Vasarą baigėsi ir Jennifer Lopez romanas 18 metų jaunesniu šokėju ir choreografu Casperu Smartu, kuris šalia jos buvo pastaruosius penkerius metus.

Jennifer Lopez aplinkos šaltiniai tada tikino, kad neįvyko nieko dramatiško, „santykiai tiesiog natūraliai pasiekė pabaigą“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Casperas Smartas ir Jennifer Lopez
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Casperas Smartas ir Jennifer Lopez

Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Holivudo superporos skyrybos trenkė kaip perkūnas iš giedro dangaus – rugsėjį pasirodžius šiai žiniai daug kas negalėjo tuo patikėti. Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybas kai kurie išgyveno, lyg būtų subyrėjusi pažįstamų ar artimų žmonių šeima, o dainininkė Adele per savo koncertą tai taikliai pavadino „eros pabaiga“.

Iki tol tobula, pavyzdinga ir pavydą kelianti dviejų gražių, talentingų ir kilnių žmonių sąjunga subyrėjo dar ir su trenksmu – Bradas Pittas buvo apkaltintas vartojęs kvaišalus ir smurtavęs prieš vaikus! Nors po kurio laiko, pasibaigus vaikų priežiūros tarnybos tyrimui ir atlikus narkotikų testą, šitokie kaltinimai subliuško, tačiau Pitto reputacijai buvo suduotas skaudus smūgis.

Pora vis dar bando susitarti dėl jų šešių vaikų globos – jie kol kas gyvena su motina, o tėvas savo atžalas lankyti gali tik per iš anksto suplanuotas vizitacijas ir lydimas prižiūrinčio asmens.

Angelina Jolie ir Bradas Pittas kartu buvo nuo 2004-ųjų. Jiedu slapta susituokė 2014-ųjų rugpjūtį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Lievas Schreiberis ir Naomi Watts

Tą patį mėnesį, kai paaiškėjo, kad išsiskyrė Angelina Jolie ir Bradas Pittas, kita garsi pora – Naomi Watts ir Lievas Schreiberis – pranešė pasukę skirtingais keliais. Panašu, kad jiedu pritaikė tarp garsenybių paplitusią taktiką, kad norint sulaukti mažiau dėmesio, apie skyrybas reikia pranešti tuo metu, kai kažkas kitas jau „karaliauja“ antraštėse – šiuo atveju visiems labiau rūpėjo, kad skiriasi Pittas ir Jolie, tad Naomi Watts ir Lievas Schreiberis galėjo ramiai tęsti savo gyvenimus be jokių bereikalingų trukdžių ir žiniasklaidos bei visuomenės kišimosi.

11 metų kartu praleidę ir dviejų sūnų susilaukę aktoriai skirtingais keliais pasuko draugiškai. Ir tai – ne tik graži frazė, kuri dažnai naudojama oficialiuose pranešimuose apie garsenybių skyrybas, kai iš karto po to prasideda karas dėl vaikų ar turto. Jau po to, kai išsiskyrė, Naomi Watts ir Lievas Schreiberis ne kartą buvo pastebėti kartu leidžiantys laiką su vaikais it normali šeima, ir abu buvę mylimieji toliau palaiko vienas kitą profesinėje srityje – štai Naomi buvo galima išvysti tarp spektaklio, kuriame vaidino Lievas, žiūrovų.

„Scanpix“/AP nuotr./Naomi Watts ir Lievas Schreiberis
„Scanpix“/AP nuotr./Naomi Watts ir Lievas Schreiberis

Mariah Carey ir Jamesas Packeris

Spalį pasklido žinia, kad popscenos deivė Mariah Carey ir Australijos milijardierius Jamesas Packeris nutraukė sužadėtuves. Pora susitikinėjo nuo 2015-ųjų, o Jamesas Packeris garsiai dainininkei pasipiršo sausio mėnesį, įteikdamas jai net 10 mln. JAV dolerių kainavusį žiedą.

Vis tik galiausiai ilgai planuotos ir lauktos vestuvės buvo atšauktos. Kalbėta, kad skyrybos įvyko Jameso Packerio iniciatyva, mat jam atsibodo pernelyg ekstravagantiškas dainininkės gyvenimo būdas ir išlaidavimas. Taip pat puse lūpų kalbėta, kad santykiai iširo dėl Mariah romano su jaunesniu savo šokėjų trupės šokėju Bryanu Tanaka.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Mariah Carey ir Jamesas Packeris
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Mariah Carey ir Jamesas Packeris

Dabar dainininkė jau nebeslepia, kad Bryanas – tikrai jos naujas širdies draugas, tačiau kada užsimezgė jų santykiai ir ar ji buvo neištikima savo sužadėtiniui, nežinia. Tikėtina, kad daugiau detalių sužinosime pasirodžius dainininkės realybės šou „Mariah's World“ – kalbama, kad scenos su Jamesu iš čia bus iškirptos, o Bryano bus parodyta daugiau. Prodiuseriai esą nenori, kad realybės šou atrodytų ir būtų sukurtas apie dainininkės skyrybas, o verčiau – apie naujai atrastą meilę.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Mariah Carey ir Bryanas Tanaka
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Mariah Carey ir Bryanas Tanaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius