Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„30 Seconds to Mars“ savo tinklaraštyje paskelbė nuotrauką su gerbėjais Lietuvoje

Sostinėje apsilankę amerikiečių rokeriai „30 Seconds to Mars“ negailėjo dėmesio savo gerbėjams – koncerto metu grupės lyderis Jaredas Leto suskubo nusifotografuoti su „Siemens“ arenoje šėlusia minia, o po pasirodymo scenoje grupės nariai asmeniškai susitiko su aktyviausiais gerbėjais.
Jaredas Leto su koncerte susirinkusiais gerbėjais
Jaredas Leto Vilniuje su gerbėjais / Grupės archyvo nuotr.

Fotografiją, kurioje matyti Jaredas Leto ir už jo nugaros šėlstanti koncerto publika, grupė vėlyvą penktadienio vakarą publikavo savo tinklaraštyje. Nuotrauką tinklaraštyje besilankantiems gerbėjams amerikiečių rokeriai pristatė kaip dienos kadrą, fotografijos viršuje masyviomis mėlynomis raidėmis užrašė Lietuvos vardą.

„Kokia gyvai išgirsta daina koncerte jums labiausiai patiko?“ – dienos klausimą gerbėjams Lietuvoje taip pat iškėlė grupės „30 Seconds to Mars“ nariai. Paskelbta nuotrauka iš Lietuvos socialiniuose tinkluose sparčiai dalintis ėmė muzikantų gerbėjai.

Ketvirtadienio dienos kadru „30 Seconds to Mars“ paskelbė fotografiją iš pasirodymo Lietuvoje išvakarėse Latvijoje, Rygoje, vykusio koncerto. Grupės tinklaraštyje taip pat paskelbtas vaizdo įrašas ir iš Estijoje, Taline, vykusio pasirodymo.

Gerbėjai padovanojo knygą

Visi koncerto dalyviai, bilietus į renginį įsigiję oficialiame grupės „30 Seconds to Mars“ tinklalapyje, kur jų kaina svyravo nuo 300 iki 500 dolerių, pasibaigus koncertui namo neskubėjo – jų laukė kita, matyt, dar malonesnė atrakcija: galimybė pabendrauti su grupės nariais.


15min.lt skaitytojo nuotr./Gerbėja Ingrida Grigonytė su Jared Leto
15min.lt skaitytojo nuotr./Gerbėja Ingrida Grigonytė su Jaredu Leto

Gerbėjų susitikimas su „30 Seconds to Mars“ vyko koncerto žiūrovams išsiskirsčius, „Siemens“ arenos patalpose. Pasimatyti su grupe garbė teko kone keturiasdešimčiai pasirodymą stebėjusių gerbėjų. Per susitikimą grupei buvo įteikta ir „30 Seconds to Mars“ gerbėjų klubo „Lithuanian Echelon“ sukurta dovana – knyga „The Mars Book“, talpinanti aktyviausių klubo narių anketas su jų svajonėmis ir nuotraukomis, eilėraščius ir kitus tekstus.

Dovaną gerbėjai visų pirma įteikė „30 Seconds to Mars“ gitaristui Tomo Miliceviciui, kuris itin atidžiai pervertė visą knygą ir neslėpė savo susižavėjimo. „Vėliau prie gitaristo prisijungė ir knygą peržiūrėjo ir grupės būgnininkas Shannonas Leto – jam dovana taip pat paliko įspūdį. Grupės lyderis Jaredas Leto viso susitikimo metu fotografavosi su gerbėjais ir dalijo autografus, todėl gavęs ramybę pasijautė labai pavargęs ir tenorėjo baigti susitikimą“, – pasakojo susitikime dalyvavusi „Lithuanian Echelon“ prezidentė Lina Ožeraitytė.

Pasak L.Ožeraitytės, grupės nariai su gerbėjais bendravo noriai ir šiltai, kantriai fotografavosi bei dalijo savo parašus. „30 Seconds to Mars“ susitikimas su gerbėjais tetruko apie 15 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius