-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

52-ejų metų Martina Navratilova susižiedavo su buvusia „Mis SSRS“

Pasaulio teniso legenda, 52-ejų metų čekų kilmės amerikietė Marina Navratilova, pagarsėjusi savo netradicine seksualine orientacija, be iškilmių susižiedavo su nauja drauge, kurios asmenybę ilgą laiką jai pavyko laikyti paslaptyje, rašo „Daily Mail.“
M.Navratilova
M.Navratilova / „Scanpix“ nuotr.

Kaip teigia britų laikraštis, tai – buvusi „Mis SSRS“, 36-erių metų Julija Lemigova. M.Navratilova turėjo nemažai romanų su moterimis, kurie kėlė daug triukšmo. Ankstesnis ryšys su amerikiete Toni Layton truko beveik aštuonerius metus ir baigėsi teisme.

Buvusių meilužių teisinės kovos dar tęsiasi. Tenisininkės palikta T.Layton pareiškė, kad netikėtas santykių nutraukimas jai „sukėlė emocines, moralines ir fizines kančias“, kurias gali palengvinti tik nemaža dalis daugeliu milijonų įvertinto buvusios draugės turto.

T.Layton tvirtina, kad buvo „pašalinta“ iš teniso legendos gyvenimo ir nebegali patekti į šešerius jųdviejų namus.

10-ojo dešimtmečio pradžioje M.Navratilova teismuose kovojo su buvusia partnere Judy Nelson, kuri po septynerių drauge praleistų metų 1991-aisiais iškėlė tenisininkei bylą dėl 8 mln. svarų išlaikymo neįregistravusiems santuokos. Vėliau jiedvi susitarė be teismo.

„Tiesiog stulbinamai graži“

Pati Martina dar pernai užsiminė, kad jau turi, kas deramai pakeis T.Layton. Kalbėdama televizijos pokalbių laidoje „I'm A Celebrity“ M.Navratilova prisipažino, kad turi naują mylimąją, kuri „tiesiog stulbinamai graži.“ Tačiau paslaptingosios draugės vardas iki pastarojo meto buvo laikomas paslaptyje.

Tik neseniai, kai poilsiaujanti Žydrajame krante Martina pasirodė susikabinusi rankomis su J.Lemigova, Prancūzijos žiniasklaida ėmė be paliovos aptarinėti tenisininkės romaną su buvusia manekene.

Kaip teigia šaltiniai M.Navratilovos aplinkoje, Martina ir Julija ne taip seniai susižadėjo, ir tai patvirtina žiedai, kuriuos abi moterys nešioja ant pirštų, tradiciškai paženklinamų šiais ištikimybės simboliais per sužadėtuves. Tenisininkės neatbaidė J.Lemigovos audringa ir gana tragiška praeitis.

Buvusi manekenė įėjo į istoriją kaip paskutinė „Miss SSRS“ – šį titulą mergina spėjo gauti Sovietų Sąjungos subyrėjimo išvakarėse. 1991 metais ji atstovavo žlungančiai SSRS konkurse „Mis Visata“ ir iškovojo trečiąją vietą.

Patinka „misės“

J.Lemigova yra jau antra grožio karalienė, kurią įsimyli M.Navratilova, – J.Nelson yra buvusi „Mis Teksasas.“

Raudonosios armijos pulkininko duktė Julija, baigusi vadybos kursus universitete Paryžiuje, kur gyvena jau daug metų, Prancūzijos sostinėje atidarė savo SPA centrą „Joiya“ ir kosmetikos bendrovę „White Russia.“

Italų, anglų, rusų ir prancūzų kalbomis kalbanti manekenė skandalingai pagarsėjo romanu su Prancūzijos bankininku Edouard'u Sternu, garsios bankininkų giminės palikuoniu.

Finansininkas ją įsižiūrėjo 1997-aisiais ir po metų dėl jos paliko žmoną. Pora kelerius metus susitikinėjo ištaiginguose viešbučiuose visame pasaulyje, o 1999 metais jiems gimė sūnus. Tačiau būdamas penkių mėnesių berniukas staiga neaiškiomis aplinkybėmis mirė.

J.Lemigovos buvo klausinėjama, ar jai buvo sumokėta už savo sūnaus nužudymą, tačiau tyrimas dėl Maximilieno  mirties 2002 metais buvo nutrauktas trūkstant įrodymų.

Pati J.Lemigova įtarė, kad su jos nesantuokinio sūnaus mirtimi gali būti susijęs E.Sternas.

2005 metų vasarį J.Lemigovos vardas vėl pateko į pirmuosius Europos laikraščių puslapius, kai E.Sternas, apsirengęs pikantišku kostiumu seksualiniams sadizmo ir mazochizmo žaidimams, buvo rastas nušautas savo bute Ženevoje.

Tyrėjams tada pavyko įrodyti, kad bankininką keturiais šūviais į veidą nužudė jo nauja meilužė, 40 metų dailininkė Cecile Brossard.

M.Navratilovos ir jos sužadėtinės nuotraukas galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius