-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

80-metis milijardierius Leonardas Lauderas atšaukė vestuves

Kosmetikos milžinės „Estee Lauder“ vadovas Leonardas Lauderas atšaukė vestuves su savo ilgamete partnere, likus vos kelioms savaitėms iki jungtuvių.
Leonardas Lauderas ir Linda E.Johnson
Leonardas Lauderas ir Linda E.Johnson / AOP nuotr.

Savo motinos Estee Lauder įkurtai kompanijai vadovaujantis 80-metis praėjusį savaitgalį Filadelfijoje, Pensilvanijoje, turėjo tuoktis su 55-erių metų Linda E.Johnson, tačiau paskutinę minutę apsigalvojo.

Jis ir toliau palaiko artimus santykius su L.E.Johnson, kuri yra Bruklino viešosios bibliotekos Niujorke prezidentė. Maža to, nors tuoktuvės neįvyko, pora išskrido „medaus mėnesio“ į Sardiniją Italijoje.

„Žmonėms jie sakė, kad vestuvės nukeliamos, bet kol kas nauja data dar nepaskirta“, – sakė vienas šaltinis laikraščio „New York Post“ paskalų skilčiai „Page Six“.

„Yra manančių, kad Leonardas ir Linda iki vestuvių nesusitarė dėl priešvedybinės sutarties, tačiau iš tiesų ši sutartis buvo pasirašyta gerokai anksčiau“, – pridūrė jis.

Apie L.Laudero būsimas vestuves buvo pranešta praėjus dvejiems metams po jo žmonos Evelyn mirties. Ji mirė 2011 metų lapkritį, pralaimėjusi kovą su krūties vėžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius