-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Gwyneth Paltrow rugsėjo 11-ąją išgelbėjo moters gyvybę

JAV aktorė Gwyneth Paltrow gavo laišką iš moters, kuri yra įsitikinusi, kad lemtingųjų 2001 metų rugsėjo 11-osios išpuolių dieną aktorė išgelbėjo jai gyvybę.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow / „Scanpix“ nuotr.

Jungtinėms Valstijoms ruošiantis paminėti 10-ąsias šių tragiškų išpuolių metines, G.Paltrow interviu naujienų agentūrai „Reuters“ sakė, kad buvo glaudžiau susijusi su šiais įvykiais, nei tuomet žinojo.

„Iš esmės, atsitiko taip, kad labai anksti atvykau į savo jogos užsiėmimą“, – pasakojo aktorė lankydamasi Venecijoje, kur pristato režisieriaus Steveno Soderbergho filmą „Užkratas“ (Contagion).

„Ėjau namo. Buvo rugsėjo 11-osios rytas – tuomet dar nežinojau, ką tai reiškia. Per gatvę nerūpestingai ėjo mergina, mes abi sustojome ir tikrai ilgai laukėme“, – pasakojo G.Paltrow.

Tada abi kelis kartus pabandėme nesėkmingai prasilenkti, abi mėgindamos praeiti pro tą pačią pusę, sustodamos ir vėl bandydamos, tada pradėjome juoktis ir pagaliau moteris nuėjo sau, pasakojo aktorė.

„Po dešimties metų aš gavau laišką, kuriame ji rašo, kad tą kartą, kai tai įvyko, ji pavėlavo į darbą. Ji nuėjo į Kristofer Strito stotį į traukinį, kad vyktų į Pasaulio prekybos centrą, kur dirbto 77 aukšte, tačiau traukinys buvo jau pajudėjęs“, – prisiminė žvaigždė.

„Ji mano, kad jei ne tas mūsų susidūrimas, jos gyvenimas būtų pasisukęs visai kitaip. Ji tai pavadino „Užsiveriančių durų“ momentu“, – pasakojo G.Paltrow, prisimindama vieną iš vaidintų filmų „Durys užsidaro“ (Sliding Doors), kuriame jos įkūnytos herojės likimas priklauso nuo to, ar ji spėja sugauti metropoliteno traukinį.

„Tai nepaprasta istorija ir aš galiu tik įsivaizduoti, kiek yra tokių žmonių, kurie tą dieną patyrė tą patį, tačiau negali tų žmonių surasti, nes jų nepažįsta“, – kalbėjo 38-erių metų „Oskaro“ laureatė.

„Ji mane pažino, todėl galėjo man parašyti, tačiau manau, kad tą dieną buvo nulemta daug likimų, ir aš labai džiaugiuosi, kad esu jos gyvenimo istorijos dalis“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius