Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Jaime King linki stiprybės negalinčioms pastoti: pati iki sūnaus gimimo persileido 5 kartus

Aktorė ir buvęs modelis Jaime King (35 m.) išreiškė paramą moterims, kurios turi nevaisingumo bėdų: ji prisipažino, kad ir pati metų metus nesėkmingai bandė pastoti ir susilaukti vaikų.
Jaime King su sūnumi Jamesu
Jaime King su sūnumi Jamesu / „Instagram“ nuotr.

Populiaraus televizijos serialo „Hart of Dixie“ žvaigždė savo „Instagram“ paskyroje su gerbėjomis pasidalijo nelengva patirtimi ir vargais, kokius jai teko patirti iki sūnaus Jameso (9 mėn.) gimimo.

„Visoms moterims, kurios galvoja, kad yra vienos šiame kelyje: jūs ne vienos, – palaikydama likimo seseris rašė Jaime King. – Aštuoneri skausmo metai ir nenustatytas policistinių kiaušidžių sindromas bei endometriozė. Penki persileidimai, penki pagalbiniai apvaisinimai mėgintuvėlyje, 26-ios inseminacijos (tiesiai į gimdą sušvirkščiama partnerio sperma – red. past.), dauguma be jokio rezultato, ketveri su puse metų bandymo pastoti, 26 valandos žvėriškai sunkaus gimdymo, priešlaikis gimdymas dėl staigios preeklampsijos, siaubingai veriantys skausmai po siuvimo.“

„Instagram“ nuotr./Jaime King su sūnumi Jamesu ir vyru Kyle'u Newmanu
„Instagram“ nuotr./Jaime King su sūnumi Jamesu ir vyru Kyle'u Newmanu

Daugumą gerbėjų sujaudino tokia garsios moters išpažintis ir pasipylė palaikančios žinutės, kuriose gerbėjos dėkojo už atvirumą bei dalijosi savo pačių patirtimi bandant susilaukti vaikų.

„Šio kūdikio mes labai ilgai stengėmės susilaukti ir jaučiu, tarsi visata už tai į jį įdėjo papildmų magijos dulkelių – jis tarsi pats laimingiausias, linksmiausias, labiausiai bendraujantis ir mylintis kūdikis pasaulyje“, – šių metų gegužę sakė aktorė, puse lūpų užsiminusi apie nevaisingumo problemas.

Jaime King su režisieriumi Kyle'u Newmanu (38 m.) susipažino 2005-ųjų pradžioje, po trijų mėnesių jiedu apsigyveno kartu. 2007-ųjų pavasarį pora susižadėjo ir tų pačių metų lapkritį susituokė. Pirmasis poros vaikas sūnus Jamesas gimė 2013-ųjų spalį.

„Instagram“ nuotr./Jaime King su sūnumi Jamesu ir vyru Kyle'u Newmanu
„Instagram“ nuotr./Jaime King su sūnumi Jamesu ir vyru Kyle'u Newmanu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius