Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Maria Conchita Alonso oro uoste piktai apsižodžiavo su kolega Seanu Pennu

Aktorė Maria Conchita Alonso apstulbusių oro uosto darbuotojų akivaizdoje piktai apsižodžiavo su kolega Seanu Pennu, kuris palaiko prieštaringai vertinamą Venesuelos vadovą Hugo Chavezą.
Maria Conchita Alonso su vyru
Maria Conchita Alonso su vyru / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dramos „Spalvos“ („Colors“) aktoriai susipyko dar pradėjusiais metais, kai M.C.Alonso viešai sukritikavo S.Penną už jo demonstruojamą paramą Venesuelos diktatoriui ir atvirame laiške paragino jį pažvelgti į „jo idealizuojamo asmens tamsiąją pusę“.

Sekmadienį aktoriai susidūrė Los Andželo LAX oro uoste, kur kilus praeivius ir oro uosto darbuotojus šokiravusiam konfliktui, M.C.Alonso pavadino S.Penną „komunistu“ ir „šūdžiumi“.

„Buvau labai rami. Jam pasakiau: „Norėčiau pasikalbėti“. O jis atsakė: „Neturiu tau ką pasakyti... Spaudoje tu apie mane daug prikalbėjai“. Tada aš paklausiau: „Kaip tu gali ginti Chavezą“, – pasakojo aktorė laikraščio „New York Post“ paskalų skilčiai Page Six.

„Aš pasakiau: „Tu esi komunistas, Seanai Pennai“. Į tai jis atsakė: „O tu esi kiaulė!“ Tada aš atkirtau: „O tu esi komunistinis šūdžius! Ar gera gyventi tokiam kaip tu komunistui?“ – pasakojo M.C.Alonso.

„Sugrįžau pas savo motiną, o jis pradėjo ant mūsų rėkti. Aš taip pat surikau: „komunistinis šūdžius!“ Mus stebėjo beveik 60 žmonių, kurie buvo priblokšti“, – sakė aktorė.

S.Pennas taip pat pasakojo leidiniui savo versiją.

„Supratau tik tiek, kad kažkokia priešiškai nusiteikusi moteris absurdiškai mane išplūdo. Net nežinojau, kad ji aktorė. Kartą man teko su ja dirbti. Bet dabar ji atrodė visai kitaip. Ji nedėvėjo uniformos ir buvo nemandagi su visais kitais keleiviais“, – pasakojo S.Pennas.

Vėliau M.C.Alonso per radiją WMAL atsiprašė už šį incidentą.

„Aš tikrai atsiprašau.... Jis yra protingas vyras... Bet jei jau kas pavadina mane kiaule, aš nesiruošiu atsukti kitą žandą. Vis tik nesigailiu pavadinusi jį komunistu“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius