Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorei Zsa Zsa Gabor bus amputuota dalis kojos

Holivudo žvaigždė Zsa Zsa Gabor sekmadienį buvo paguldyta į ligoninę Los Andžele, kur jai bus amputuota dalis dešinės kojos, pranešė jos vyras.
Zsa Zsa Gabor
Zsa Zsa Gabor / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kojos Zsa Zsa Gabor

Aktorė, kuriai, kaip manoma, yra 93-eji metai, sunkiai serga nuo liepos mėnesio, kai susilaužė klubą. Pasak Zsa Zsa Gabor vyro Frederico von Anhalto, dėl infekcijos jai ėmė vystytis gangrena.

Kai medikai įspėjo, kad didžiojo ekrano žvaigždė mirs, jei jos koja nebus amputuota aukščiau kelio, Zsa Zsa Gabor „šaukė ir rėkė“, jog nori, kaip visuomet, pasitikti Naujuosius metus savo namuose su šampanu ir ikrais, sakė jos vyras.

Galiausiai ji buvo paguldyta į Kalifornijos universiteto Los Andžele (UCLA) medicinos centrą ir sekmadienį vakare pradėta rengti operacijai, sakė F.von Anhaltas.

Pasak aktorės atstovo spaudai Johno Blanchette'o, Zsa Zsa Gabor dėl jos garbaus amžiaus gresia komplikacijos, tačiau sėkminga operacija gali jai padovanoti dar kelerius gyvenimo metus.

Zsa Zsa Gabor po 2002 metais patirtos avarijos yra iš dalies paralyžiuota ir turi naudotis invalido vežimėliu. Taip pat buvo pranešta, kad 2005-aisiais ji patyrė insultą.

Vengrijoje gimusi aktorė ir buvusi grožio karalienė per ilgą karjerą kine ir televizijoje nusifilmavo dešimtyse filmų ir serialų.

Ji ypač pagarsėjo vaidmenimis režisieriaus Johno Hustono 1952 metų filme „Mulen Ružas“ ir 1958 metais Orsono Welleso susuktame „film noir“ stiliaus filme „Blogio prisilietimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius