Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Demi Moore dukterys nutraukė ryšius su motina

Skyrybas su Ashtonu Kucheriu išgyvenančiai aktorei Demi Moore dar vienas gyvenimo išbandymas. Užsienio žiniasklaida praneša, kad visos trys moters dukterys nutraukė su ja ryšius.
Rumer Willis su motina Demi Moore.
Rumer Willis su motina Demi Moore. / „Scanpix“ nuotr.

Demi (49) ir Bruce‘o Williso dukra Rumer (23) buvo šalia motinos sausio mėnesį, kuomet ši buvo išvežta į ligoninę perdozavusi azoto oksido, tačiau dabar Rumer ir jos seserys Scout (20) ir Tallulah (18) nustojo bendrauti su motina, praneša Dailymail.co.uk. Pasak šaltinių, jos taip pasielgė dėl po skyrybų Demi ištikusios krizės.

„Demi šiuo metu kamuojama daugybės problemų ir mergaitės laukė, kol visa tai baigsis, kad galėtų gyventi toliau, tačiau viskas užstrigo. Joms visoms dėl to kyla labai daug problemų“, – teigia šaltinis.

D.Moore su savo dukterimis buvo pastebėta tik per jauniausios dukros mokyklos baigimo šventę. Radaronline.com šaltiniai teigia, kad šeimoje vyko nemažai ginčų ir barnių, dėl to Demi ir dukterų santykius ištiko krizė.  

„Po skyrybų su Ashtonu, Demi gyvenime atsirado daug netvarkos. Mergaitės visą laiką buvo šalia ir ją palaikė, tačiau dabar atėjo laikas, kai dukterys nori šiek tiek atsitraukti“, – teigiama artimi šeimai šaltiniai.

Tačiau ir pačios Demi dukterys išgyvena dėl motinos skyrybų su Ashtonu. Teigiama, kad jos labai myli aktorių, todėl kad vyras, nors ir yra jaunas, drąsiai prisiėmė tėvystės rūpesčius.

Garsią aktorę pykdo tai, kad jos dukterys toliau bendrauja su A.Kutcheriu. Teigiama, kad merginos tiesiog dievina Ashtoną ir dažnai su juo bendrauja. Visos trys Demi ir Bruce‘o dukterys nenori nutraukti ryšių su aktoriumi.

O kol D.Moore kovoja su savais demonais, Ashtonas romantiniais jausmais mėgaujasi su aktore Mila Kunis (28). Per Nepriklausomybės dieną pora buvo užfiksuota besibučiuojanti.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius