-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Ginos Lollobrigidos perlų auskarai parduoti už rekordinę sumą

Italijos kino aktorės Ginos Lollobrigidos (85) auskarai su perlais antradienį „Sotheby's“ aukcione Ženevoje buvo parduoti už rekordinę net ir aukcionams kainą – 2,39 mln. dolerių.
Gina Lollobrigida (2009 m.)
Gina Lollobrigida (2009 m.) / „Scanpix“ nuotr.

Ano šimtmečio sekso simboliu laikyta aktorė pardavė įspūdingų savo papuošalų kolekciją, o minėti auskarai buvo nupirkti už daugiau kaip dvigubai didesnę sumą nei buvo prognozuota ir viršijo ankstesnį, 2011 metai pasiektą rekordą, kai aukcione buvo parduoti auskarais su perlais iš velionės aktorės Elizabeth Taylor kolekcijos.

G.Lollobrigida – populiari 6-ojo ir 7-ojo dešimtmečio filmų žvaigždė – pardavė italų kompanijos „Bulgari“ sukurtų papuošalų kolekciją. Ji dalį gautų pinigų ruošiasi skirti kamieninių ląstelių tyrimams. Aktorė sakė, jog „labai džiaugiasi, kad tie papuošalai pasitarnaus geram tikslui“.

„Parduoti savo papuošalus ir taip prisidėti prie didesnio supratimo, kas yra kamieninės ląstelės ir jų terapija, kuri gali išgydyti tiek daug ligų, man atrodo nuostabus papuošalų panaudojimas“, – sakoma jos atstovų siųstame pareiškime.
„Sotheby's“ aukciono duomenimis, visa kolekcija buvo parduota už kiek mažiau nei 5 mln. dolerių.

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad  G.Lollobrigida – filmų „Gražiausia pasauio moteris“ (ital.La donna piu bella del mondo), „Saliamonas ir Šėba“ (angl. Solomon and Sheba) ir „Kai ateina rugsėjis“ (angl. Come September) žvaigždė – sakė norinti atsidėti skulptūrai, o „skulptoriui nereikia papuošalų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius