-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriai Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart pasuko skirtingais keliais

Gandai, kad aktoriai Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart išsiskyrė sklandė jau kelias savaites. Žurnalui „People“ šaltinis patvirtino, kad pora, susipažinusi filmuojant „Saulėlydžio“ sagą, po trejų drauge praleistų metų nusprendė santykiuose padėti tašką. Aktorių atstovai skyrybų gandų nekomentavo.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart / „Scanpix“ nuotr.

Šaltinis taip pat neatmeta galimybės, kad pora po kiek laiko gali ir vėl susieiti, nes šie santykiai nebuvo vientisi nuo pirmos dienos. Žinia apie skyrybas pasklido po to, kai R.Pattinsonas paliko Kristen ant ledo: vyras nedalyvavo aktorės surengtame gimtadienio vakarėlyje, kuriuo buvo siekiama paminėti 27-ąjį jo paties gimtadienį.

Prieš gimtadienį atrodė, kad poros santykiai pradėjo gerėti ir vėl įgauna pagreitį. Kartu jie dalyvavo „Met Gala“ vakarėlyje, o liepos 8-ąją drauge paliko Niujorką ir išskrido į Los Andželą. Pora taip pat drauge neseniai šventė 23-iąjį Kristen gimtadienį, o muzikos festivalyje fotografų buvo užfiksuoti besimėgaudami vienas kito kompanija ir nuolat besilaikantys už rankų.

Žmonės.lt primena, kad Kristen Stewart ir Ruperto Sanderso santykiai viešumon iškilo 2012-ųjų liepą, kuomet aktorė ir režisierius buvo nufotografuoti besibučiuojantys. K.Stewart kaipmat viešai atsiprašė ir apgailestavo dėl neištikimybės R.Pattinsonui. „Šis neapgalvotas įvykis sužlugdė svarbiausią dalyką mano gyvenime. Aš įskaudinau žmogų, kurį myliu“, – atsiprašydama sakė aktorė.

Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas
Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius