Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriai Russelas Brandas ir Bradley Cooperis bei dainininkė Beyonce pakviesti tapti JAV Kino akademijos nariais

Skandalingasis britų komikas Russellas Brandas, Holivudo aktorius Bradley Cooperis ir dainininkė Beyonce buvo pakviesti tapti JAV Kino meno ir mokslo akademijos nariais.
Beyonce
Beyonce / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nė vienas jų nėra pelnęs „Oskaro“, tačiau šios garsenybės buvo įvardyti tarp 175 aktorių, kino kūrėjų, prodiuserių ir menininkų, kuriems suteikta šios organizacijos nariais ir balsuoti dėl ateinančių metų Kino akademijos apdovanojimų laureatų. Dar trys garsenybės taps asocijuotaisiais nariais, neturinčiais balso teisės.

Tarp pakviestųjų taip pat buvo žurnalistas fotografas ir kino kūrėjas Timas Hetheringtonas, kuris žuvo per susirėmimus Libijoje šių metų balandį. T.Hetheringtonas pernai buvo nominuotas „Oskarui“ už savo filmą „Restrepo“.

Tragiškai žuvęs britas tapo pirmuoju asmeniu, kuris bus priimtas į Kino akademiją po mirties.

Tarp kitų į šį sąrašą įtrauktų garsenybių – aktoriai Gerardas Butleris, Vincentas Casselis, filmų apie Harį Poterį žvaigždė Robbie Coltrane, kartu su R.Brandu filme „Arturas“ vaidinusi Jennifer Garner.

Pakviestas buvo ir televizijos serialo „Dingę“ žvaigždė Dominicas Monaghanas, aktorės Rooney Mara, Mila Kunis, Nastassja Kinski, Holivudo naujokė Jennifer Lawrence, Holivudo sutuoktiniai Davidas Duchovny bei Tea Leoni.

„Oskaro“ teikėjų klubo nariais taip pat veikiausiai taps režisieriai Susanne Bier, Neilas Burgeris, Lisa Cholodenko ir Tomas Hooperis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius