-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorių Ryano Reynoldso ir Blake Lively romanas panašus į rimtą – pora kartu švęs Kalėdas

Nors aktoriai Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively oficialiai nepatvirtino esantys pora, tačiau jau kuris laikas nebesislapsto nuo papracų. Šią savaitę porelė buvo pastebėta Vankuveryje (Kanada), kur gyvena R.Reynoldso šeima – pora čia ketina švęsti Kalėdas.
Ryanas Reynoldsas su Blake Lively
Ryanas Reynoldsas su Blake Lively / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

35-erių R.Reynoldsas naujai mylimajai aprodė savo mėgstamiausias gimtojo miesto vietas, jiedu kartu buvo pastebėti ir perkantys kalėdines dovanas. Nuotraukų iš porelės pasivaikštinėjimo po Vankuverį galite pamatyti čia.

Anksčiau šį mėnesį 24-erių serialo „Liežuvautoja“ (org. „Gossip Girl“) žvaigždė naują vaikiną pristatė ir savo šeimai – jie laiką leido kartu su Blake seserimi ir jos vyru.

Vienu seksualiausių Holivudo aktorių laikomas R.Reynoldsas liepą oficialiai išsiskyrė su aktore Scarlett Johansson, su kuria susituokė 2008 metais. Anksčiau vengęs kalbėti apie asmeninį gyvenimą, viename interviu gegužę vyras prabilo apie skyrybas: „Nemanau, kad vėl norėčiau vesti. Kita vertus, tai – toks dalykas, kurį nuolat viduje pervertini.“ Aktorius neslėpė, kad kol kas nenori nė pagalvoti apie romantiškus santykius, tačiau panašu, kad žavioji šviesiaplaukė B.Lively jau išgydė jo sužeistą širdį.

B.Lively po dvejus metus trukusių santykių su kolega iš serialo „Liežuvautoja“ Pennu Badgley buvo užmezgusi keletą mėnesių trukusį romaną su aktoriumi Leonardo DiCaprio. Su juo mergina išsiskyrė spalio pradžioje.

Ryanas ir Blake susipažino 2010 metais filmuodamiesi juostoje „Žaliasis žibintas“ (org. „Green Lantern“). Pora susitikinėti pradėjo spalio pabaigoje, netrukus po B.Lively skyrybų su L.DiCaprio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius