Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Charlie Sheenas baigė skyrybų procesą su Brooke Mueller

Aktorius Charlie Sheenas vėl viengungis – pirmadienį buvo baigtas jo skyrybų procesas su žmona Brooke Mueller, praneša JAV žiniasklaida.
Charlie Sheenas
Charlie Sheenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie problemų persekiojamo aktoriaus santuokos subyrėjimą pradėta kalbėti 2009 metais, kai jis buvo suimtas pirmąją Kalėdų dieną po kivirčo su žmona. Vėliau Ch. Sheenas prisiėmė kaltę dėl žmonos užpuolimo ir gavo laisvės atėmimo bausmę lygtinai.

Po šio įvykio pora išsiskyrė, ir praėjusių metų sausį žvaigždės sūnų dvynių motina B.Mueller pradėjo oficialų skyrybų procesą, kuris, šalims nesutariant dėl vaikų globos, užsitęsė ilgiau nei metus.

Remiantis interneto svetaine TMZ.com, Ch.Sheenui ir B.Mueller pagaliau pavyko pasiekti susitarimą ir pirmadienį jų skyrybų procesas buvo baigtas.

Ch.Sheenas kas mėnesį mokės B.Mueller po 55 tūkstančių JAV dolerių (128 tūkst. litų) dvimečių sūnų Bobo ir Maxo išlaikymui, taip pat skirs vienkartinę 757 tūkstančių JAV dolerių (1,7 mln. litų) išmoką. Aktorius galės sau pasilikti šeimos namus Los Andžele, tačiau buvusiai žmonai turės išmokėti 1 mln. JAV dolerių (2,33 mln. litų) už jai priklausančią nuosavybės dalį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius