-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Charlie Sheenas daugiau neketina vesti

Tris kartus išsiskyręs aktorius Charlie Sheenas prisiekė daugiau nebežengti prie altoriaus, nes yra įsitikinęs, kad santuoka sugriauna bet kokius santykius.
Charlie Sheenas
Charlie Sheenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aktorius paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje buvo susituokęs su modeliu Donna Peele, vėliau su dvi dukteris jam pagimdžiusia aktore Denise Richards ir pagaliau su jo dvynių motina Brooke Mueller, kuri tik šiemet tapo buvusia žmona.

Neseniai Ch.Sheenas ir B.Mueller buvo pastebėti kartu atostogaujantys Meksikoje ir davė pagrindo kalboms apie galimą jų susitaikymą. Nors aktorius prisipažįsta, kad su buvusia žmona gyvena ir kartu, ir atskirai, tačiau yra įsitikinęs, jog jų santuoka tikrai baigta.

„Esame draugai ir mėginame tokie išlikti, būti geri tėvai ir tiesiog rodyti gerą pavyzdį. Mes nesame vėl kartu... Gyvename kartu ir atskirai, kol kas neturime jokio plano, bet visa tai sutvarkysime“, – sakė jis JAV televizijos laidų vedėjai Wendy Williams.

„Volstrito“ žvaigždė taip pat tikino daugiau nevesiantis, nes nebetiki santuoka.

„Yra du dalykai, kurie man nesiseka: vedybos ir gėrimas. Todėl mečiau juos abu. Ir kodėl turėčiau vėl tuoktis? Nenoriu pasakyti, kad vieną dieną neturėsiu rimtų santykių, tačiau tikrai neįtvirtinsiu jų popieriuje, nes atrodo, kad tai tik viską komplikuoja, bent jau asmeniškai man. Noriu pasakyti, kad visi tie santykiai iki vedybų buvo labai geri, o po to kažkas atsitiko...“ – kalbėjo aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius