Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ala Pugačiova sulaukė anūkės – Kristinai Orbakaitei gimė dukra

Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos dukra, lietuviško kraujo turinti dainininkė Kristina Orbakaitė susilaukė trečio vaiko.
Kristina Orbakaitė ir Michailas Zemcovas
Kristina Orbakaitė ir Michailas Zemcovas / „Scanpix“ nuotr.

Penktadienį, kovo 30-ąją, moteriai gimė dukra. „Kovo 30 dieną, 19.58 val. Majamio laiku aš pagimdžiau Dukrą!!! Sveikinkite mane, valio!!“, – savo „Twitter“ paskelbė 40-metė K.Orbakaitė.

Gimusi Majamyje, atlikėjos ir jos vyro, amerikiečių verslininko Michailo Zemcovo, duktė automatiškai tapo JAV piliete. Šios šalies pilietybę turi ir M.Zemcovas. Rusijos naujienų portalai sveikina K.Orbakaitę tapus daugiavaike motina.

Pirmajam jos sūnui Nikitai jau 20-metų, jo dainininkė susilaukė su atlikėju Vladimiru Presniakovu. Antrajam sūnui Deni – 13 metų. Jo gyslomis teka K.Orbakaitės ir verslininko Ruslano Baisarovo kraujas.

Pagimdyti dukrą svajojo ne tik pati K.Orbakaitė, bet ir A.Pugačiova, kuri ne sykį teigė trokštanti anūkės. Mažosios sesers gimimu džiaugėsi ir vyresnieji atlikėjos sūnus, o su tėvu R.Baisarovu gyvenantis Deni visai neseniai aplankė mamą Majamyje.

Beje, kai pažymi Argumenti.ru, nėštumo metu gydytojai sakė, kad K.Orbakaitė susilauks sūnaus. Kol kas neskelbiama, kokį vardą mergaitei išrinko dainininkė ir M.Zemcovas.

K.Orbakaitė – ne pirmoji JAV gimdyti nutarusi žvaigždė, čia vaiko susilaukė ir kitos garsios Rusijos moterys – dainininkė Alsu, gimnastė Svetlana Chorkina, dainininkė Ana Sedokova bei milijardieriaus Romano Abramovičiaus mylimoji Darja Žukova. Gimdymas liukso klasės medicinos įstaigoje Amerikoje kainuoja nuo 50 tūkst. JAV dolerių (129,5 tūkst. Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius