Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikietė: „Jimo Morrisono vaiduoklis įsiropštė į mano lovą“

JAV Šiaurės Virdžinijos valstijoje gyvenanti moteris Rhonda Baron įsitikinusi – jos namuose gyvena grupės „The Doors“ lyderio Jimo Morrisono vaiduoklis.
Jimo Morrisono kapas Pere Lachaise kapinėse Paryžiuje
Jimo Morrisono kapas Pere Lachaise kapinėse Paryžiuje / „Scanpix“ nuotr.

Arlingtono mieste gyvenanti Rh.Baron Vašingtono televizijos „WUSA9 TV“ žurnalistus tikino, kad J.Morrisonas su ja net miega. Tiesa, įdomu tai, jog ši moteris gyvena 28-ojoje Arlingtono gatvėje, toje pačioje, kurioje „The Doors“ vokalistas gyveno būdamas vaikas.

„Gulėjau lovoje. Dvasia atsigulė šalia manęs, jis gulėjo ant nugaros, tada pasisuko ir pažiūrėjo į mane. Jis buvo miglelė, vos matomas rūkas“, – sakė Rh.Baron. Ji pridūrė tikinti, jog J.Morrisono vėlė vaidenosi jos kambaryje todėl, kad garsaus amerikiečių dainininko siela nelaiminga ir jis ieškojo vietos, kurioje jautė laimę būdamas vaikas. Beje, vaikystėje J.Morrisonas daug keliavo ir ilgai vienoje vietoje negyvendavo, mat jo tėvas buvo karininkas.

Rh.Baron nepasakojo, kiek laiko jai jau vaidenasi garsus muzikantas ir žurnalistams nepaaiškino, kokių priemonių ketina imtis ir ar kovos su vaiduokliu.

Paslaptinga mirtis

J.Morrisonas Paryžiuje mirė 1971-aisiais, kaip manoma, dėl vaistų perdozavimo. Jam tada buvo tik 27-eri. Kaip oficiali mirties priežastis nurodomas širdies smūgis. Tačiau egzistuoja galybė kitų mirties teorijų – heroino perdozavimas, savižudybė ir kitos. Daug „The Doors“ lyderio gerbėjų tiki, kad jis tik inscenizavo savo mirtį ir vis dar yra gyvas.

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius