-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Amerikietiško pyrago“ žvaigždę užpuolė beždžionė

„Amerikietiško pyrago“ aktorių Jasoną Biggsą Gibraltare užpuolė beždžionė. Regionas garsėja aršiais žinduoliais, o aktoriui dėl netikėto įvykio teko susitrumpinti atostogas.
Jasonas Biggsas
Jasonas Biggsas / „Scanpix“ nuotr.

Žurnalistai juokauja, kad komiškomis situacijomis išgarsėjęs aktorius visai nesijuokia gyvenime patekęs į vieną iš jų. Britams priklausančiame Gibraltare atostogaujantis 31 metų vyras buvo užpultas per ekskursiją.

J.Biggsas vaikštinėjo su kita filmo „Amerikietiškas pyragas“ žvaigžde Eddie Kaye Thomasu, kai susidūrė su Gibraltaro talismanu vadinama beždžione.

„Jasonas ir Eddie nutarė išvykti į kelionę, kad atšvęstų „pyrago“ dešimtmetį, – amerikiečių žurnalistams sakė šaltinis. – Jie pėsčiomis ėjo per mišką ir staiga beždžionė nuo medžio užšoko ant Jasono ir bandė iškąsti gabalą veido. Jasono ir Eddie bendrakeleiviams pavyko nubaidyti padarą. Paaiškėjo, kad aktorius sužeistas nesunkiai, bet jis buvo sukrėstas.“ 

J.Biggsas tuoj pat nutraukė atostogas ir pirma laiko grįžo į JAV. Gibraltare yra daugiau kaip 200 vadinamųjų magotų. Šie gyvūnai kasdien privilioja šimtus turistų į savo gyvenamąsias vietas, nes ši rūšis yra viena iš nedaugelio išlikusių vadinamųjų senojo pasaulio beždžionių. Šios beždžionės užauga iki 75 cm ūgio ir yra gelsvai rudos spalvos. Turistų lankomose vietose yra iškabinti perspėjimai apie galimas beždžionių atakas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius