Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse kūnas perduotas jos artimiesiems

Po atlikto skrodimo atlikėjos Amy Winehouse, mirusios praėjusį šeštadienį, kūnas perduotas jos šeimai, kuri ruošiasi laidotuvėms.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Winehouse šeima atliko formalią atlikėjos kūno atpažinimo procedūrą, skelbia „Associated Press“. Dabar artimieji ruošiasi laidotuvėms. Manoma, kad uždara laidotuvių ceremonija gali įvykti jau antradienį. A.Winehouse tėvai dar kartą padėkojo gerbėjams už paramą šiomis sunkiomis dienomis.

„Negaliu pasakyti jums, kiek daug jūsų palaikymas mums reiškia. Dėl jo tikrai lengviau. Jei ką ir galiu pasakyti apie Amy, tai – meilė. Ji visą gyvenimą skyrė šeimai, draugams ir jums“, – į susibūrusius gerbėjus kreipėsi Amy tėvas Mitchas Winehouse‘as.

Kol kas nėra aiški A.Winehouse mirties priežastis – ji gali paaiškėti tik po kelių savaičių, atlikus visus toksikologinius tyrimus. Tačiau, kaip skelbia CTV, pareigūnai teigia, kad tirdami mirties aplinkybes tyrėjai nerado nusikalstamos veikos sudėties.

A.Winehouse kūną šeštadienį popiet rado jos asmens sargybinis Andrew Morrisas. „Amy namuose buvo viena, neskaitant apsauginio. Ji buvo savo miegamajame, nes pasakė, kad nori numigti. Nuėjęs jos pažadinti, apsaugininkas pastebėjo, kad ji nekvėpuoja. Jis tuoj pat iškvietė pagalbos tarnybas, jis buvo sukrėstas. Šiuo metu niekas nežino, kaip ji mirė. Ji mirė viena, savo lovoje“, – žiniasklaidai sakė atlikėjos bičiulis ir atstovas spaudai Chrisas Goodmanas.

Kai kurie šaltiniai teigia, kad A.Winehouse sveikata pastaruoju metu buvo labai prasta, ji neretai atsidurdavo ligoninėje, buvo pakrikę jos nervai. Pastarąjį kartą su greitąja į privačią kliniką dainininkė, kaip teigiama, buvo nugabenta po to, kai pasirodė ant scenos girta per vieną savo turo koncertų. Tiesa, kiti šaltiniai teigia, jog atlikėja praėjusį penktadienį lankėsi pas daktarą, tačiau jis nenustatė jokių ligų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius