-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Amy Winehouse nutarė vėl ištekėti

Skandalais pagarsėjusi britė Amy Winehouse nutarė, kad vėl nori būti ištekėjusi. Ir ne už bet ko, o už to paties vyro!
Blake‘as Fielderis-Civilis ir Amy Winehouse
Blake‘as Fielderis-Civilis ir Amy Winehouse / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Amy Winehouse

Prisimindama barnių ir nesklandumų kupinus poros santykius pasaulio spauda pašaipiai įvertino tokį faktą. Neabejojama, kad 26-erių A.Winehouse buvusiam vyrui Blake‘ui Fielderiui-Civiliui pasipiršo pati. Bet, matyt, vyrukui tokia mintis patiko, tad pora ketina vėl susituokti ne vėliau kaip po trijų mėnesių.

„Visi puikiai žino, kad esame išsiskyrę tik formaliai. Tad teisinga, jei susituoksime“, – tokius žodžius artimam bičiuliui sakė B.Fielderis-Civilis, kaip pranešė britų leidinys „News of The World“. Vyras būsimas vestuves atšventė su bičiuliu prie alaus bokalo Šefildo mieste, Anglijoje. Laikraščio duomenimis, ten jis privalo lankytis paskirtame reabilitacijos centre.

„Tai yra sužadėtuvių žiedas, kurį įteikiau Amy pirmąkart. Kiek pamenu, jis iš „Tiffany“, kainuoja porą tūkstančių. Kalbėjome apie tai telefonu kasdien 5–6 kartus. Penktadienį ji man pasakė, kad mūvės tą žiedą“, – bičiuliui sakė B.Fielderis-Civilis. Jis tikino, kad su A.Winehouse „Facebook“ santykių statusą į „susituokę“ pasikeitė dar prieš porą savaičių, tačiau tai tebuvo pokštas, o dabar viskas rimta.

„Ji sakė norinti vėl ištekėti. Jaučiuosi labai laimingas“, – sakė, kaip manoma, narkotikais ir alkoholiu dainininkės gyvenimą apkartinęs sutuoktinis. A.Winehouse ir B.Fielderio-Civilio santykiams anksčiau aršiai priešinosi atlikėjos tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius