-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Amžiaus brunečių dvikova: Angelina Jolie ar Catherine Zeta-Jones?

Holivudo lyderiaujančios aktorės Angelina Jolie ir Catherine Zeta-Jones stojo į tylią ir slaptą kovą dėl legendinės aktorės Elizabeth Taylor vaidmens pirmame biografiniame filme apie šią kino žvaigždę. Kuri charizmatiška gražuolė nugalės?
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Scanpix“ nuotr.

Konkurencija tarp abiejų „Oskaro“ laimėtojų tęsiasi jau daugelį metų. Filmuodamasi kino juostoje „Oušeno dvyliktukas“, Catherine suartėjo su Bradu Pittu ir jo tuomete žmona Jennifer Aniston. Tačiau aktorė buvo sukrėsta, kai po kelių mėnesių Bradas paliko Jennifer ir puolė tiesiai į Angelinos glėbį.

Tada C.Zeta-Jones vyras aktorius Michaelis Douglasas pasakė: „Nesuprantu, kodėl Bradas Pittas paliko tą nuostabią moterį ir išėjo rūpintis Angelinos našlaičiais. Kiek tai gali trukti?“

Šaltinių teigimu, A.Jolie tai labai supykdė. Todėl filmuojant „Oušeno tryliktuką“ B.Pittas tariamai ne tik reikalavo, kad Catherine kuriama herojė žūtų, bet dar ir kad ją ištiktų baisi mirtis.

Nuo to laiko tarp šių porų tvyro įtampa ir slapta neapykanta. Jie vengia vienas kito per raudonojo kilimo renginius, tačiau iš tiesų, kaip išduoda draugai, tiek Angelina, tiek Catherine seka viena kitos karjeros vingius ir galbūt pavydi.

Scanpix nuotr./Michaelas Douglasas su Catherine Zeta-Jones
„Scanpix“ nuotr./Michaelas Douglasas su Catherine Zeta-Jones

Vyrų vagilės

35-erių Angelina tikisi, kad jos reputacija padės laimėti taip trokštamą vaidmenį būsimame biografiniame filme. Kaip ir Liza Taylor, ji išgarsėjo kaip vyrų medžiotoja ir svetimų sutuoktinių vagilė.

A.Jolie nuviliojo B.Pittą panašiai, kaip ir E.Taylor 1958 metais dainininką Eddie Fisherį. Jis tuo metu buvo vedęs aktorę Debbie Reynolds. Ši buvo sugniuždyta, kai sutuoktinis staiga ją paliko su dviem vaikams dėl Lizos. Ir tai buvo ne vienintelis kartas, kai E.Taylor pasiglemžė svetimą vyrą: jos didžioji gyvenimo meilė Richardas Burtonas buvo vedęs Sybile, kai užmezgė romaną su aktore.

„Angelina visada save tapatino su Liza Taylor, ji mano, kad jos ir Brado Pitto meilės istorija yra panaši į Lizos ir Richardo Burtono“, – pasakojo Angelinos biografė Jenny Paul.

Nors 40-metė C.Zeta-Jones jau dešimtmetį yra laimingai ištekėjusi, reputacija taip pat dėmėta. Jos sutuoktinis Michaelis Douglasas yra Holivudo turtas – 25 metais vyresnis.

Tačiau ji apsėsta E.Taylor kur kas seniau nei Angelina. Catherine prisimena dieną savo vaikystėje, kai pirmą kartą sutiko legendinę aktorę.

„Mama nuvedė mane prie užkulisių durų prieš dieninį kino seansą. Aš atnešiau jai narcizų – nacionalinių Velso gėlių. Ji buvo su dideliais akiniais nuo saulės ir paprašiau jos nusiimti juos – norėjau pamatyti tas garsias akis. O ji atsakė: „Oi, tam dar per anksti, mieloji!“ – prisiminimais dalijosi C.Zeta-Jones.

Reuters/Scanpix nuotr./Bradas Pittas ir  Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Apkalbų objektai

Kaip ir E.Taylor, abi aktorės dažnai patenka į gandų puslapius dėl santuokų. Tačiau jos elgiasi labai skirtingai.

Kai Catherine ištekėjo už M.Douglaso, visi šį žingsnį sutiko su dideliu cinizmu. Tačiau praėjus dešimčiai metų pora vis dar atrodo įsimylėjusi – naujose nuotraukose iš kelionės po Europą jie laikosi už rankų ir bučiuojasi kaip seniau.

Anot C.Zeta-Jones draugės, „jai labai rūpi Michaelio nuomonė apie ją ir ji labai džiaugiasi, kad Michealis pasirinko būtent ją. Nors jie susituokę jau tiek laiko, ji vis dar juo žavisi“.

Pora saugo savo du vaikus nuo viešumos, tačiau vienas apie kitą yra linkę pasakoti net slapčiausius dalykus. M.Douglasas yra prisipažinęs, kad vartoja viagrą, o C.Zeta-Jones tikino, kad laimingos santuokos paslaptis – atskiri miegamieji.

Tuo tarpu Angelina su Bradu dominuoja visose pramogų pasaulio naujienose. Ir jie nevengia parodyti visos gausios šeimos, kai jų veiklai reikia žiniasklaidos dėmesio. Palyginti su Catherine, A.Jolie yra modernesnių pažiūrų dėl to, kad šeimoje turi vadovauti.

„Ji mėgsta dominuoti ir reikšti nuomonę – jai nesijaudina, jei įžeidžia Bradą. Iš tiesų ji įžeidžia jį dažnai ir to net nepastebi!“ – tikino dailymail.cou.uk šaltinis.

AFP/Scanpix nuotr./Elizabeth Taylor
AFP/„Scanpix“ nuotr./Elizabeth Taylor

Profesionalų verdiktas

Taigi, kuri iš jų būtų geresnė E.Taylor? Pramogų pasaulio atstovai įspėją Catheriną, kad ji turi sunkiai įveikiamą varžovę.

„Angelina dažnai yra vadinama šios kartos Elizabeth Taylor, todėl mane stebintų, jei dar kas nors pretenduotų vaidinti šią legendą“, – tikino Holivudo agentas Gordonas Raelis.

„Tikiu, kad Catherine vaidintų nuostabiai, bet Angelina išsiskiria tuo išmintingu ir grobuonišku seksualumu, todėl būtent ji turi vaidinti!“ – teigė kitas ekspertas.

„Jeigu ko nors labai užsinori, Angelina daro viską, kad tai ir gautų. Ji pasinaudos visais turimais kontaktais Holivude, kad laimėtų šį vaidmenį, – neabejojo jos biografė J.Paul. – Be to, A.Jolie visai nebijo įsigyti priešų!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius