-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amžinos nuotakos

Šios gražios, žinomos ir turtingos moterys, kurių draugės jau seniai ištekėjo ir augina žavius bamblius, taip nė karto iki altoriaus ir nenuėjo, nors progų turėjo ne vieną...
Ana Kurnikova
Ana Kurnikova / Scanpix nuotr.

Ana Kurnikova (29)
Amžina ispanų gražuolio draugužė?

Garsi teniso kortų gražuolė su kandidatu į savo sutuoktinius Enrique Iglesias (35) susipažino 2002 metais filmuodamasi jo vaizdo klipe „Escape“. Po pusmečio ant gražuolės rusaitės bevardžio piršto sublizgo didžiulis deimantas. Tačiau vestuvių taip ir nesulaukėme. Maža to, poros santykiai nuolat balansuoja ties išsiskyrimo riba. Enrique dėl menkiausio kivirčo trenkia durimis ir lekia į savo viengungišką būstą, o Ana nelieka skolinga ir demonstratyviai mėto tuos daiktus, kurių mylimasis nespėjo pasiimti. Kažin, ar tenisininkė neliks amžina ispanų gražuolio drauguže, kadangi ji mėgsta kartoti: „Tekėti aš nenoriu, man ir taip gerai!“

AOP nuotr./Cameron Diaz
AOP nuotr./Cameron Diaz

Cameron Diaz (38)
Mylimųjų daug, vienintelio – nėra

Baigianti ketvirtąją dešimtį gražuolė dar nė karto nebuvo ištekėjusi. O juk šansų nueiti prie altoriaus Cameron turėjo nemažai. Penkerius metus ji pragyveno su režisieriumi Carlosu de la Torre (39), daugiau nei ketverius – buvo susižiedavusi su gražiausių Holivudo akių savininku Jaredu Letto (38), kuris Cameron iškeitė į alkoholį ir roką. Sužadėtuves su Justinu Timberlake’u (29) nutraukė jo motina. Vestuvės su modeliu Paulu Sculforu (39) turėjo įvykti 2009 metų rudenį: Karlas Lagerfeldas pradėjo siūti nuotakos suknelę, pora susirado senovišką sodybą Anglijoje, kurioje buvo numatyta iškilminga ceremonija. Deja, santykiai nutrūko.
Šiuo metu C. Diaz susitikinėja su sportininku Alexu Rodriguezu (35), tačiau sunku patikėti, kad šis patyręs mergišius užsimanys aktorę nusivesti prie altoriaus.

Scanpix nuotr./Žana Friskė
Scanpix nuotr./Žana Friskė

Žana Friskė (36)
Artimiausiu metu vestuvių nebus

Viena iš geidžiamiausių Rusijos pramogų pasaulio nuotakų – gražuolė dainininkė, kuri sugeba išvengti nepadorių skandalų, turi nekilnojamojo turto Majamyje ir, kaip pati teigia, mėgsta ir moka gaminti. Išties sunku suvokti, kur žiūri vyrai, tačiau šiai moteriai Rusijos geltonoji spauda artimiausiu metu vestuvių neprognozuoja.
Žaną ilgą laiką siejo jausmai su aktoriais Dmitrijumi Diuževu (32) bei Dmitrijumi Nagijevu (43), ledo ritulininku Aleksandru Ovečkinu (25), naftos magnatu Suleimanu Kerimovu (44) ir kitais. Paskutiniu Žanos išrinktuoju tapo dailiojo čiuožimo atstovas Vitalijus Novikovas (31), su kuriuo ji dalyvavo televizijos projekte „Ledynmetis“. Deja, apie bendrą ateitį pora kol kas nekalba.

Scanpix nuotr./Ksenija Sobčak
Scanpix nuotr./Ksenija Sobčak

Ksenija Sobčak (29)
Jos spintoje kabo nuotakos suknelė

Garsiausia Rusijos pramogų pasaulio blondinė buvo rimtai nusprendusi žengti prie altoriaus su įtakingu verslininku Aleksandru Šusterovičiumi (34). Dizaineris Valentinas Judaškinas jai pasiuvo prabangią vestuvinę suknelę, kurią Ksenija ligi šiol saugo spintoje. Tačiau likus vos porai dienų iki lemtingo įvykio, jaunieji susipyko. Kalbama, kad tai tebuvo kvailas įsimylėjėlių barnis, tačiau Aleksandrui užteko proto suvokti, kad tokių kaprizų jis neprivalo kęsti iki gyvenimo pabaigos.
Geltonoji spauda Kseniją  „tekino“ už milijonieriaus, diplomato, radijo stoties savininko, kelių dainininkų – visi jie neva siūlė gražuolei ranką ir širdį. Mergina iš to tik juokiasi, juk ji sugeba išgauti naudos net ir iš „amžinos nuotakos“ statuso: jos uždirbamos apvalios sumos ir įtaka visuomenėje tai tik patvirtina.

AOP nuotr./Paris Hilton
AOP nuotr./Paris Hilton

Paris Hilton (29)
Svajoja apie gražuolį vyrą ir vaikučius

Viena iš garsiausių JAV pramogų pasaulio skandalisčių prisipažino, kad jau seniai svajoja apie vyrą ir vaikus. Netrukus trisdešimtmetį švęsianti Paris bent jau žino, ko nori: „Norėčiau, kad mano vyras būtų patrauklus verslininkas. Be to, jis turi būti itin simpatiškas, kad gimtų gražūs vaikai.“
Tačiau šios blondinės svajonėms bent jau kol kas nelemta išsipildyti, mat visi jos romanai sukasi tarsi užburtu ratu: pažintis, audringa draugystė, bendri planai ateičiai ir... išsiskyrimas. Jos rankos siekė ne vienas dailus ir turtingas vyras, tačiau viešbučių paveldėtoja anksčiau ar vėliau jiems pasakydavo „sudie“. Kad ir kaip būtų, Paris tiki vieną dieną sulauksianti savo vienintelio ir pagimdysianti jam dvi dukreles, kurioms jau pradėjo kaupti ryškių drabužėlių kolekciją.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius