Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amžius ne kliūtis: 40-metė Kriste Lewis tapo amerikietiško futbolo klubo šokėja

Amerikietė Kriste Lewis praėjusių metų spalį paminėjo savo 40-ąjį gimtadienį su vyru ir bičiuliais. Šventėje moteris pareiškė, kad į kitą dešimtį įkopia be jokių didelių ateities planų.
Kriste Lewis
Kriste Lewis / Stop kadras

„Galbūt tau reikėtų išbandyti jėgas palaikymo šokėjų grupės „Saintsations“ atrankoje („Saintsations“ – tai Naujojo Orleano amerikietiško futbolo komandos „Saints“ šokėjų palaikymo komanda – red. past.)“, – pajuokavo vienas bičiulis.

„Visi pasijuokėme iš tokios idėjos. JAV amerikietiško futbolo lygos palaikymo komandos šokėja, kuriai 40 metų? Nejuokinkite“, – K.Lewis pasakojo People.com.

„Vėliau vakare pradėjau galvoti, o kodėl gi ne? Esu lengvojo kultūrizmo trenerė, mano du sūnūs jau yra paaugę, turiu vyrą, kuris mane palaiko. Taip pat esu fiziškai stipri ir gyvenu aktyvų gyvenimo būdą“, – pasakojo moteris.

Mačiau, kaip į pastatą eina jaunos merginos. Jos visos buvo gražios. Sėdėjau ir galvojau, kad man jau 40 metų, mano laikas praėjo, o jei nueisiu ten ir visi iš manęs juoksis.

Tiesa, Kriste turi problemų su inkstais ir jau žinoma, kad ateityje jai reikės dializės procedūrų ir donoro, kuris galėtų padovanoti jai inkstą. Tačiau ši sveikatos problema moteriai siekti svajonės nesutrukdė.

Užuot savęs gailėjusis, Kriste Lewis savo ligą pavertė privalumu – motyvacija – ir jos pačios nuostabai, pateko į palaikymo šokėjų komandą.

Pasiruošimas nebuvo lengvas. Kriste kasdien treniravosi šešis mėnesius ir balandį nuvyko į atranką. Moterį paskutinę minutę buvo apnikusios abejonės ir ji vos nepražiopsojo atrankos.

„Sėdėjau savo automobilyje 20 minučių. Mačiau, kaip į pastatą eina jaunos merginos. Jos visos buvo gražios. Sėdėjau ir galvojau, kad man jau 40 metų, mano laikas praėjo, o jei nueisiu ten ir visi iš manęs juoksis?“, – prisimena K.Lewis.

Vėliau moteris suprato, kad turi tai padaryti, nes buvo investavusi daug laiko ir pastangų pasiruošimui. Ji nepasitikėjo savimi ir negalvojo, kad jai gali pasisekti: „Žinojau tik tai, kad mane reikia sudalyvauti atrankoje ir tarsi pasiekti nematomą finišo liniją. Atėjau, pasirodžiau ir viskas. Važiuodama namo jaučiausi šiek labiau savimi pasitikinti nei prieš tai.“

Šių metų Balandžio 30-ąją iš 200 atrankoje dalyvavusių merginų buvo atrinktos 36-ios laimingosios, kurios pateko į palaikymo komandą. Tarp jų – ir K.Lewis. „Stovėjau ten visa drebėdama ir verkdama. Kai paskambinau savo vyrui Timui, jis taip susijaudino, kad prarado žadą“, – pasakojo moteris.

VIDEO: 40-Year-Old Mom Becomes Saints Cheerleader

Šokėjų palaikymo komandos vadovas Lesslee‘is Fitzmorris sakė: „Ji puikiai atspindi tai, kokia turi būti palaikymo komandos šokėja. Jos istoriją gali įkvėpti ir jauną, ir seną siekti savo užsibrėžto tikslo.“

Jaunos šokėjos K.Lewis mato kaip vyresnę seserį. „Kartais jos prašo manęs patarimų, kaip elgtis darbe ar santykiuose. Jos taip pat mane apšviečia ir supažindina su dalykais, kurie yra madingi ir ant bangos. Mes visos gauname abipusės naudos“, – sakė K.Lewis.

Kriste prisipažino, kad šiek tiek jaudinasi prieš pirmas varžybas, kurios įvyks rugpjūčio 15 dieną. „Man baisu, kad iš to streso galiu apalpti“, – juokėsi moteris. Ji su nekantrumu laukia dar vienų rungtynių – spalio 26-ąją įvyksiančios kovos tarp „Saints“ ir „Green Bay Packers“ komandų. Būtent tą dieną yra kriste gimtadienis ir jai sukaks 41-eri.

K.Lewis pasiekimu ypač džiaugiasi jos sūnūs: Jake‘as (14) ir Ribas (11). „Neseniai drauge su šeima dalyvavome radijo laidoje. Po jos mano sūnus Robas priėjo prie manęs, apkabino ir pasakė, kad esu šauni mama“, – pasakojo moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius