Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie į Veneciją grąžino senųjų laikų eleganciją

Jei kas ir galėtų į Italijoje esantį meilės miestą Veneciją įpūsti daugiau romantikos, elegancijos ir aistros, tai, be abejo, Angelina Jolie.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Scanpix“ nuotr.

Aktorės tykantiems fotografams pavyko įamžinti kino juostos „Turistas“ filmavimo akimirkas, kuriose A.Jolie pasirodo vilkėdama įspūdingą juodą vakarinę suknelę. Dailymail.co.uk juokauja, kad filmas Venecijoje kuriamas jau visą amžinybę, tačiau visuomet nepriekaištingai atrodanti aktorė pirmąsyk pasirodė tokia švytinti. 34-erių A.Jolie, apsivilkusi juodą suknelę,  užsimovusi aksomines ilgas pirštines ir užsisegusi prašmatnų vėrinį, atrodė panaši į kitą kino legendą Sophią Loren.

Filmas „Turistas“ kinuose turi pasirodyti kitų metų vasarį. Jame A.Jolie vaidina su kita Holivudo žvaigžde 46-erių Johnny Deppu. Jis įkūnija amerikietį turistą, atvykusį į Italiją gydytis širdies žaizdų, tačiau jo kelyje pasimaišo Elise (A.Jolie), tad į galimą porelės romaną įsivelia pavojai bei intrigos.

Beje, kol A.Jolie filmuojasi Venecijoje, jos 46-erių gyvenimo draugas Bradas Pittas su 6-iais poros vaikais taip pat apsistojęs Italijoje. „Žinote, kas smagu, kai turi vaikų. Dabar esu dvigubai motyvuota pasirodyti filme kuo efektingiau – nes žinau, kad vaikams tai patiks“, – Italijoje žurnalistams sakė A.Jolie. Ji pridūrė, kad norėtų vėl filmuotis viename filme su B.Pittu. „Jis yra mano mėgstamiausias filmavimo aikštelės partneris. Dievinu darbą su juo. Vienintelis sunkus dalykas – rasti mums abiem tinkamą projektą“, – sakė aktorė.

Elegantiškosios A.Jolie Venecijoje darytas nuotraukas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius