Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie paneigia gandus: neplanuoju slaptų vedybų, nesilaukiu ir šiuo metu neplanuoju įsivaikinti

Aktorė Angelina Jolie puošia naujausią amerikiečių žurnalo „Vanity Fair“ numerį. Leidiniui skirtame interviu viena gražiausių pasaulio moterų paneigia apie ją bei aktorių Bradą Pittą sklandančius gandus bei pasakoja apie savo naujausią užsiėmimą – režisūrą.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalo viršelį bei idilišką nuotrauką, kurioje Angelina glaudžia prie savęs šešiametę įdukrą Zaharą, o fone matyti ir mažoji 3-ejų Vivienne, galite pamatyti čia.

Interviu ėmusiam žurnalo redaktoriui Richui Cohenui 36-erių Angelina Jolie patvirtino, kad neplanuoja jokių slaptų vedybų, apie kurias pastaruoju metu netyla bulvarinė spauda. „Aš nesilaukiu ir taip pat šiuo metu neturiu planų įsivaikinti“, – pridūrė aktorė.

„Oskaro“ laureatė duodama interviu žurnalui didžiausią dėmesį skyrė pačios režisuotam filmui „In the Land of Blood and Honey“. Ji neslėpė ir to, ką apie jos naują veiklą mano gyvenimo draugas aktorius Bradas Pittas. „Bradas manė, kad kūrybinei komandai aš būsiu košmaras, – juokavo aktorė. – Jis mano, kad aš esu pernelyg nepakanti – ir tai tiesa. Negaliu pakęsti, kai žmonės, su kuriais dirbu, susiima už galvos ir atrodo, kad jų darbas pats sunkiausias pasaulyje.“

„Niekada gyvenime dar nesijaučiau tokia pažeidžiama, – prisipažįsta aktorė. – Visą savo gyvenimą aš slėpiausi po kitais asmenimis – personažais, kuriuos vaidinau. Dabar žmonės pamatys, ką aš pati noriu pasakyti. Ir tai įpareigoja, nes jautiesi tikra nevykėle, jei kas nors išeina ne taip.“

Šešių vaikų mama taip pat atskleidė, kaip kilo mintis pačiai imtis scenarijaus kūrimo ir režisūros. „Sirgau gripu. Gydytojai liepė 2 dienas būti atskirai nuo vaikų. Tas dienas praleidau savo namų Prancūzijoje mansardoje. Buvau izoliuota nuo visų, nežiūrėjau televizoriaus ir nieko neskaičiau. Sugalvojau pradėti rašyti. Pradėjusi rašyti viską pabaigiau iki galo – kitaip nemoku“, – pasakojo A.Jolie.

Visą savo gyvenimą aš slėpiausi po kitais asmenimis – personažais, kuriuos vaidinau. Dabar žmonės pamatys, ką aš pati noriu pasakyti.Netrukus ji davė savo mylimajam paskaityti tai, ką parašė. „Bradas perskaitęs paskambino ir pasakė: „Žinai, mieloji, visai nieko“, – Brado žodžius atpasakoja Angelina. Iš pradžių ji sako neketinusi kurti pagal savo apsakymą filmo. „Tai buvo kažkas, ko nelabai norėjau rodyti kitiems, tačiau visai atsitiktinai ėmiausi filmo kūrimo“, – pasakoja A.Jolie.

Savo filmui ji neieškojo skambių pavardžių ir pati nenorėjo jame vaidinti – visus vaidmenis atliko nelabai žinomi vietiniai serbų ir bosnių aktoriai. „Mano personažų negalėjo suvaidinti niekas kitas. Tai jų istorija. Buvo labai svarbu, kad jie sutiktų imtis šio darbo, nes jei jie būtų atsisakę, filmo tikrai nebūtų buvę“, – apie filmo aktorius žurnalui kalbėjo režisiere tapusi aktorė.

Taip pat ji atskleidė, kad prieš pradėdama filmuoti filmą scenarijų nusiuntė ir serbų ir bosnių žurnalistams bei rašytojams, kad jie įvertintų tai iš savo pusės, mat jei jie būtų paprieštaravę, Angelina filmo nebūtų kūrusi.

A.Jolie taip pat išduoda, jog Bradas ją labai palaikė viso proceso metu. „Jis ateidavo ir pasakydavo man, kas patiko arba ko jis nesuprato. Kaip ir dauguma moterų, aš išklausydavau ir mielai pasiginčydavau. Jis mane labai palaikė, tačiau sunku būti ir mylimuoju, ir tuo pačiu kritiku, todėl nemanau, kad jis visada buvo objektyvus. Bet žmonės patys nuspręs, patinka jiems ar ne. Manau, kad filmas geras, kai žmonės iš kino salės išeina ginčydamiesi ir diskutuodami“, – sakė aktorė.

Angelinos Jolie kurta meilės istorija Bosnijos karo metu kino teatrus turėtų pasiekti šių metų pabaigoje. Juosta yra nufilmuota dviem kalbomis – anglų ir vietos kalba.

AFP/Scanpix nuotr./Angelina Jolie
Angelina Jolie liepą už režisūrinį debiutą filmą apie meilę Bosnijos karo metu buvo pagerbta Sarajevo kino festivalyje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius