-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Angelina Jolie planuoja atsisakyti aktorystės ir pasinerti į režisūrą

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie (39 m.) sako, kad planuoja po dar kelių filmų atsisakyti vaidybos ir visą dėmesį skirti režisūrai.
Angelina Jolie ir Jackas O'Connellis
Angelina Jolie ir Jackas O'Connellis / Žurnalo „DuJour“ viršelis
Temos: 1 Angelina Jolie

Šią savaitę Sidnėjuje Angelina Jolie žengė raudonuoju kilimu su vyru Bradu Pittu per savo naujojo filmo apie Antrąjį pasaulinį karą „Nepalūžęs“ („Unbroken“), kuris buvo filmuojamas Australijoje, premjerą.

Tai buvo antras jos darbas kitoje kameros pusėje po kritikų pripažintos 2011 metų juostos „Kraujo ir medaus žemėje“ („In the Land of Blood and Honey“) ir ji sako, kad savo ateitį mato režisūros srityje.

„Sukursiu dar kelis vaidmenis, bet mielai kažkuriuo metu visa tai paleisčiau“, – kalbėdama su „The Sydney Morning Herald“ apie vaidybą sakė ji.

„Man labai patinka režisuoti, režisuodama esu daug laimingesnė, – sakė Angelina Jolie. – Man patinka sekti projektą, visą jo kelią. Patinka praleisti dvejus metus dėl ko nors ir sužinoti apie tai. Man patinka būti protiškai stumiamai, tiek daug sužinoti ir būti visų iki vieno kūrimo aspektų dalimi“.

Naujas Angelinos Jolie filmas yra pagrįstas tikra JAV olimpiečio Louiso Zamperini, kuris Antrojo pasaulinio karo metais buvo bombonešio pilotas ir pateko į japonų nelaisvę, istorija. Jis 47 dienas praleido ant gelbėjimo plausto, kai jo lėktuvas nukrito į Ramųjį vandenyną, ir daugiau kaip dvejus metus buvo japonų karo belaisvis, patyrė mušimą ir kankinimus.

Angelina Jolie naujam žurnalo „Du Jour“ numeriui sakė, kad niekada nesijautė komfortiškai prieš kameras.

„Man niekada nepatiko būti priešais kamerą. Niekada negalvojau, kad galiu režisuoti, bet viliuosi, kad galiu padaryti tokią karjerą, nes esu daug laimingesnė“, – sakė ji.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie

Tačiau Angelina Jolie, kuri vaidina nuo vaikystės, sakė, jog jos teikiama pirmenybė buvimui už kameros nereiškia, kad ji mažiau galvoja apie vaidybą ar aktorius.

„Man patinka aktoriai, man patinka žiūrėti, kaip aktoriai dirba ir patinka apšviesti juos. Tiesą sakant, teikiu tam pirmenybę, kai tai – ne aš“, – sakė ji minėtam laikraščiui.

Pabaigusi „Nepalaužtą“, Angelina Jolie režisavo dar neišleistą juostą „Prie jūros“ („By the Sea“) su savimi ir Bradu Pittu.

„Režisuoti save buvo sunku, režisuoti jį buvo iššūkis, o būti scenose su juo ir vaidinti labai sunkią, sunkią dramą buvo sunku“, – sakė ji laikraščiui „The Australian“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius