Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie planuoja egzotiškas Kalėdas

Angelinos Jolie ir jos gyvenimo partnerio Brado Pitto gausi šeima ilgėliau vienoje vietoje neužsibūna. Nors daugeliui įprasta Kalėdas sutikti namuose, viso pasaulio piliečiais save laikanti aktorių pora ketina vėl susipakuoti daiktus ir traukti į kelionę.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A.Jolie prasitarė žurnalistams, kad į Kalėdų kelionę vyks su mylimuoju ir šešiais vaikais. „Ketiname keliauti į atsitiktinai pasirinktą pasaulio kampelį. Keliausime ir patirsime nuotykių, nes tai mums patinka“, – radijo laidoje „On Air with Ryan Seacrest“ sakė aktorė. Tiesa, ji neatviravo, kur tiksliai šeima keliaus, bet prasitarė jau baigusi savo Kalėdų apsipirkimą ir suruošusi dovanas namiškiams. „Viskas paruošta. Stengiausi, kad kiekviena kojinė būtų savo vietoje ir tiktų dovanų popierius“, – linksmai kalbėjo 35-erių moteris.

A.Jolie išsidavė, kad prieš nusifilmuodama trileryje „Turistas“, niekuomet nebuvo susitikusi su kolega Johnny Deppu, nors jie ir turi namus netoliese vienas kito Prancūzijoje. Beje, nors „Turistas“ nominuotas net trijose „Auksinių gaublių“ kategorijose, kino kritikai šį filmą vertina skeptiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius