Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie Sidnėjuje iškilmingai pristatė savo režisuotą filmą „Nepalūžęs“

Pirmadienį Sidnėjuje įvyko pasaulinė filmo „Nepalūžęs“ („Unbroken“) premjera, kurioje ryškiau už visus svečius švytėjo filmo režisierė Angelina Jolie (39 m.).
Angelina Jolie
Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Filmo premjerai vis labiau prie režisūros linkstanti aktorė Angelina Jolie pasirinko „Gucci Premiere“ suknelę, ja lydėjo sutuoktinis Bradas Pittas.

Angelinos Jolie režisuotas filmas „Nepalūžęs“ kino teatrus pasieks gruodžio 25 dieną. Filmas sukurtas pagal 2010 metų Lauros Hillenbrand bestselerį „Nepalūžęs“, pasakojantį apie JAV karo didvyrio Louiso Zamperini gyvenimą.

Kadras iš „Youtube“/Angelina Jolie ir Louisas Zamperini
Kadras iš „Youtube“/Angelina Jolie ir Louisas Zamperini

Šis Amerikoje gimęs imigrantų iš Italijos sūnus pateko į JAV komandą, dalyvavusią 1936 metų olimpiadoje Berlyne. Jis 5 km distanciją baigė tik aštuntas, tačiau pelnė asmeninį tuometinio Vokietijos lyderio Adolfo Hitlerio komplimentą.

Po to, kai 1940 metų olimpiada buvo atšaukta dėl karo, Louisas Zamperini stojo tarnauti į JAV oro pajėgas ir 1942-ųjų pabaigoje pradėjo skraidyti į bombardavimo misijas virš Ramiojo vandenyno. 1943 metais jo lėktuvas nukrito į vandenyną. Jis ir dar vienas išsigelbėjusysis 47 dienas dreifavo gelbėjimo plauste, grumdamiesi su rykliais, turėdami labai nedaug vandens ir maisto, kol juos paėmė japonų laivas. Dvejus metus, iki karo pabaigos, Louisą Zamperini japonai laikė stovyklose, kur mušimai, badavimas ir sunkus darbas buvo įprasti dalykai.

Louisas Zamperini mirė šių metų liepą, būdamas 97-erių.

VIDEO: Angelinos Jolie režisuoto filmo „Nepalūžęs“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius